"Протестна мрежа" призовава за ударни протести всеки четвъртък и петък

Николаос Цитиридис 03 октомври 2013 в 11:47 3465 19

Протестът - Ден 99. Снимка: Сергей Антонов
Протестът - Ден 99. Снимка: Сергей Антонов

"Протестна мрежа" призова всички протестиращи за "ударни демонстрации" всеки четвъртък и петък по време на пленарните заседания.

"Днес на площадите сме по-малко. Не можем да променим факта, че освен протестиращи граждани, ние сме хора, които работят, имат семейства, имат и ангажименти, трупащи се вече над 100 дни. Осъзнаваме колко е трудно да се съчетаят продължителни активни протестни действия с отговорностите, които имаме. Затова, призоваваме, всеки съпричастен на каузата на този протест, независимо къде се намира, да отделя по една вечер седмично в четвъртък и да излизаме отново заедно", призоваха от "Протестна мрежа" в официалния си сайт.

От организацията добавят, че очакват всеки, който желае оставката на това правителство, от 18:30 часа на площад "Независимост".

Приветстваме тези от нас, които имат възможност и желание да участват в ежедневните вечерни шествия – свободни сме в избора си. С този призив, обаче, искаме да фокусираме активността на тези от нас, които присъстват по-рядко – НЕКА БЪДЕМ ВСИЧКИ ЗАЕДНО всеки четвъртък вечер. Нека продължим да реагираме остро и категорично на безобразията на властта.

"Право да иска има този, който дава. Нека бъдем достойни да искаме!", завършиха призива си "Протестна мрежа".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews