Парис Хилтън влиза във "ВИП Брадър"

Мая Младенова 11 септември 2013 в 12:37 8244 13

Парис Хилтън влиза в
Парис Хилтън влиза в "Биг Брадър"

Наследничката на хотелската верига "Хилтън" - Парис Хилтън - влиза в новото издания на шоуто "ВИП Брадър", което започва на 15 септември по Нова телевизия.

Така предаването ще посрещне своята втора световна звезда, след като миналия сезон в къщата за няколко дни бе сексимволът Памела Андерсън.

Новината бе обявена днес от продуцентите Old school и Нова телевизия.

Наследничката на хотелската верига "Хилтън" ще остане 2 дни в къщата на "Биг Брадър". Наследничката на хотелската верига "Хилтън" ще остане 2 дни в къщата на "Биг Брадър".

Парис ще остане за кратко в шоуто - само за два дни. 

"След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време“, споделя програмният директор на телевизията Антоний Мангов.

 Мис Хилтън е популярна с това, че обича да е в светлината на прожекторите. Собственик е на компанията Paris Hilton Entertainment и на 17 продуктови линии с нейното име – обувки, чанти, часовници, дрехи и др.

Участията в риалити програми също не са й чужди. Още през 2003 г. тя снима и сама участва в риалити шоуто "The Simple Life" заедно с приятелката си Никол Ричи.

Днес бяха обявени и две от имената на българските звезди, които влизат в предаването. Това са олимпийските медалисти Станка Златева и Тервел Пулев. По непотвърдена официално информация за къщата се стяга и рапърът Мишо Шамара. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!