Парична глоба за учителка, пускала порно на деца

Последна промяна на 26 април 2013 в 12:56 5217 1

Скандалната учителка Райна Николова

Районният съд в Лом осъди учителка, пускала порно клипчета на учениците си.

Райна Николова бе осъдена да заплати 1000 лева за това, че по време на час тя е принуждавала деца да пускат порно клипчета в нейните часове.

Съдът прие за истина твърденията за това, че Николова е пускала порнографски клипове на шестокласниците от СОУ "Отец Паисий" в дунавският град. 58-годишната преподавателка и преди е била уволнявана дисциплинарно от работа, но след това е била връщана след съдебни решения. 

През миналата година част от децата разказали за поведението на Николова на друг учител от училището. Директорката разбрала за случилото се и информирала полицията за случая. “Не съм допускала, че такова нещо може да се случва в училище”, споделя директорката на средното училище Оля Георгиева.

“Нееднократно третира децата, дискриминира ги и това за мен не е учител”, казва един от родителите на децата.

Учителката от своя страна отрича цялата история. “Няма такова нещо. Първо аз филми не прожектирам, нито по учебна програма, нито въобще. Не знам за какво става въпрос", споделя "шокираната" преподавателка.

След проверка от страна на полицията става ясно, че преподавателката наистина е превърнала учебната стая в салон за прожектиране на порнографски клипчета.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.04 2013 в 13:08

пУредната СигЪнска пУстЪновка. Мноу добре усвоиха педофилските компромати сиганята. Добре че е жена, та не са могли да я обвинят в изнасилване на шестокласници...