Пак викат Шамара в Следствието

14 януари 2013 в 17:12 2665 2

Мишо Шамара Снимка: БГНЕС
Мишо Шамара Снимка: БГНЕС

Скандалният рапър Мишо Шамара е привикан отново на разпит в Националната следствена служба (НСлС). 

Пред БГНЕС Шамара заяви, че на 17 януари в 13.00 часа ще трябва да се яви заедно с колегата му Конса. 

През септември Шамара заедно със Серафим Мартинов – Сарафа даваха обяснения заради песента “Бяло, зелено и червено”, в която Съветът за електронни медии съзря поругаване на държавните символи и прати становището си за клипа на прокуратурата. Скандал тогава предизвика фактът, че в част от текста се споменава управляващата партия, което беше повод опасения за опит за налагане на цензура. 

В петък Шамара е получил призовка да се яви в Следствието в качеството си на свидетел. Той заяви, че щом като ги викат и двамата с Конса, вероятно отново ще ги разпитват за песента "Бяло, зелено, червено". "Единственото ни престъпление е да не харесваме Бойко Борисов", убеден е Шамара.

Той коментира призовката и във Фейсбук. "Не ги знам кви глупотии пак ще ни занимават. Определено политическата ни класа е прогнила и определено ни управляват мега нагли малоумници", коментира Шамара в социалната мрежа. "Сериозно, сега наистина се надъхах да се кандидатирам за депутат, че като гледам какви дебили малоумни са на власт то 1000% съм класи по-интелигентен и умен човек и за разлика от тях съм доказано неподкупен и не подавам на изкушения. Поне 100% съм доблестен и честен човек за разлика от Бойко", написа още той по този повод.

През октомври от Прокуратурата съобщиха, че прекратяват разследването срещу Шамара, тъй като нямало достатъчно доказателства за обвиненията по поругаването на държавните символи. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!