Откриха изчезнала жена премръзнала и в шок

Мадлен Шишманова 05 март 2012 в 16:40 2332 0

Изчезналата Мария Иванова Владимирова
Изчезналата Мария Иванова Владимирова

След близо деветчасово издирване столични полицаи са открили 22-годишна жена, която сутринта бе обявена за изчезнала, съобщиха от МВР. Тя е намерена от униформените в землището на село Казичене, премръзнала и в шок.

В Пето районно управление е задържан криминално проявеният К.К., на 35 години, който живее на семейни начала с откритата Мария Владимирова.

Операцията по издирването на 22-годишната жена започна тази сутрин веднага след като майки й подаде сигнала, че е изчезнала. В хода на издирването криминалистите получили информация, че снощи около 18:00 часа младата жена била изоставена от К.К. гола на детелината на Околовръстен път и Ботевградско шосе. Приятелка на семейството разбрала за инцидента от К.К. след разговор по телефона и уведомила родителите. Майката и братът на изчезналата цяла нощ я търсили безуспешно и едва към 4:00 часа подали сигнал в полицията. Екип на сектор „Издирване" забелязал в безлюдна местност между аерогарата и с. Казичене младата жена, увита в найлони, премръзнала и в шок от случилото се. Медицински екип й оказал първа помощ. Предстои преглед при съдебен лекар за установяване на следи от насилие по тялото й. Мъжът, с когото живеела на семейни начала, е задържан още тази сутрин. Той е известен на полицията за кражби и блудство. Според първоначалната информация, най-вероятно младата жена е жертва на домашно насилие. Разследващият екип продължава работата по случая.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!