Октай към ДПС: И НЛО няма да ви предпази от народния гняв

04 април 2013 в 11:41 2323 2

Писмото на Енимехмедов е оцветено в цветовете на трибагреника.
Писмото на Енимехмедов е оцветено в цветовете на трибагреника.

Нито НСО, нито НЛО ще бъде в състояние да ви предпази от народния гняв. 

Това пише в свое писмо от ареста Октай Енимехмедов, който направи опит за атентат срещу бившия лидер на ДПС Ахмед Доган. Писмото му е адресирано до Доган и "пиявиците около него" и беше публикувано от в. "24 часа". 

Писмото е оцветено в с моливи в зелено и червено, символизирайки националния трибагреник.

В текста на писмото Октай заявява, че Доган и обкръжението му трябва да приемат случилото се в НДК като "предупреждение и възможност" да се оттеглят "невредими от политическата сцена". Октай заявява, че преди да се оттеглят от политическата сцена, тези хора трябва да се извинят на избирателите си за извършените от тях престъпления.

Октай пише, че в политиката трябва да бъде преотстъпено място на младите, които да се заемат с "развитието на отдалечените райони в страната", в които има предимно турско население.

В сряда Софийска градска прокуратура (СГП) повдигна ново обвинение на Октай Енимехмедов за това, че направил опит да убие Ахмед Доган. До момента Октай беше с други две обвинения – за хулиганство и за закана за убийство. Наказанието за тези две обвинения е до шест години затвор. Първоначалните експертизи показаха, че с оръжието, което Енимехмедов насочи към главата на Ахмед Доган, не би могло да се извърши убийство. Нова експертиза обаче доказвала противното. 

В същото време Енимехмедов беше издигнат от инициативен комитет в Бургас за независим депутат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови