Новата ни анкета: Готови ли сте за Томатина?

Последна промяна на 23 ноември 2012 в 10:47 2020 4

Позивът за доматения протест
Позивът за доматения протест

На 8 октомври Съдебната палата осъмна с доматени окраска по страните си. Извършителят на "престъплението" не беше открит. Но пък за сметка на това "доматеният протест" бе подкрепен от много хора.

Тази седмица пък Николай Колев-Босия беше арестуван пред парламента, след като замери сградата с развален домат.

Във Фейсбук веднага се заформи организация за доматен протест в защита на Босия на 24 ноевври, от 17 ч, пред парламента. Страницата за протеста е озаглавена „Доматена революция", а мотото му „Само една Томатина ще ги оправи".

 В новата си анкета OFFNews ви пита:

 Ще отидете ли с домат в ръка пред парламента?

 Възможните отговори са:

- Да, вече съм приготвил доматите.

- Доматите са малко, трябват и яйца.

- Колебая се, предпочитам по-цивилизованите изрази на недоволство.

- Не, не е за мен.

- И мен ли да ме арестуват?

 Анкетата се намира в дясната страна на сайта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.11 2012 в 15:32

Щото, милички, натам върви...

Според мен трябва да се притестира конкретно! А не така "по принцип"...

Недоволство от правителството? Ама има и там читави хора, не може така да се обобщава... Така ще сме вечно недоволни, както и сме!

Примерно сега тази крава Маркова се измъква под носа ни с пенсийка!!! Ми, НЕ Е ЧЕСТНО!!! Що не ходим да замеряме нея с домати? И тези, от които зависи да я разследват, пък не я!?!!?...

23.11 2012 в 15:28

Мхмм... Много е важно да се мисли за ПОСЛЕ... Защото това вече сме го правили помня. Тогава не мятахме домати, а развявахме сини знаменца и пеехме нещо за годините, че стигали.... И ко...? За който не разбрал - падни за още 25!!!

Нещо алтернативата ми се губи... Да не се юрнем пак така урболешката с песни и танци в прегръдката на поредния син/червен/ляв/десен/знатен/обратен...?!

23.11 2012 в 14:10

Въпроса е какво ще следва след Томатина ? Ако е просто хвърляне на домати срещу парламента или искане оставката на управляващите и на тяхно място да дойде поредната партия , нали не си мислете че ще дам 60 лв за билет до София от заплата 300 лв, просто за да си хвърляме домати просто ей така. А и нищо чудно някой да остане зад решетките с обвинение за хулиганство.

23.11 2012 в 11:33

Вчера отивам на пазара за зарзават. Гледам на един от щандовете с домати една баба и една жена на средна възраст нещо коментират. Нареждам се зад жената за да си купя домати и дочувам следния разговор:

"Бабе, абе вчера като взех домати отт
ука ми беше сложила два развалени домата, а сега те гледам, че ги отделяш и ми подбираш само хубавите.

Така е, баби - отговаря възрастната женица. Оставям развалените домати за да посинеят до събота за да могат да ги купуват и Сини и Червени. Нали ще ги мятат в събота по Парламента....

 
X