Нораир Нурикян ще управлява тотото

Последна промяна на 19 август 2013 в 13:15 3436 5

Нораир Нурикян. Снимка: BulFoto
Нораир Нурикян. Снимка: BulFoto

Шеф на управителния съвет на Българския спортен тотализатор става олимпийски шампион по вдигане на тежести Нораир Нурикян, а изпълнителен директор - бившият генерален секретар на Българския олимпийски комитет Белчо Иванов.

Спортната министърка Мариана Георгиева представи днес новото ръководство на спортния тотализатор.

Тя прекрати предсрочно мандата на предишното ръководство с поправка в устройствения правилник.

Останалите членове на борда на спортния тотализатор са Здравка Йорданова – олимпийска шампионка по гребане, финансистът Бойко Бойчев и Деница Узунова, която ще отговаря за човешките ресурси.

От управата излизат депутатът от ГЕРБ и бивш заместник финансов министър Владислав Горанов и изпълнителният директор на футболен клуб "Левски" Иво Тонев.

„Това, което е важно и искам да подчертая е референцията към цялостната политика на кабинета Орешарски за експертни назначения, а не политически", обяви Георгиева въпреки многобройните гафове на това правителство именно с политически назначения.

Тя обяви още, че в сряда правителството ще гласува за увеличение от 17% на 18% на парите, които да се отделят за подпомагане на спорта от тотото.

"След като бъде направена ревизия на финансовото състояние на тотализатора ще стане ясно и дали цялата сума от непотърсените печалби ще бъде насочена за развитието на физическото възпитание и спорта“, обясни още министърката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.08 2013 в 22:45

Ако малко разберете кой е Нураир Нурикян, термини от сорта- ТЪП, ГОВЕДО, ИДИОТ и тем подобни ще изчезнат на мига. Имайте малко уважение към хората ДОНЕСЛИ СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ, във времена когато мъжете бяха мъже, а не стероидни животни

19.08 2013 в 21:49

Дали Нораир Нурикян е разбрал това "референцията към цялостната политика на кабинета Орешарски"?

19.08 2013 в 17:34

Е точно такъв човек трябва за тотото. Да може да вдига железа и да тъпче с анаболи разни подобни на него говеда. Къде ви намират такива идиоти ? От къде накъде тъп спортяга ще разбира от хазарт и лотария ? Бахта в африканската държава.

19.08 2013 в 16:15

Арменеца ще се нагушка като Ирена Кръстева, скъпоценната майчица на Пеевски :)

19.08 2013 в 14:55

Има нещо много подозрително в продължителното натрупване на джакпод до колосални суми и след това се пуска на от един или двама души уж много късметлии. Какъв късмет може да има човек, когато играе срещу компютър и още при пускането на фиша компютъра определя пуснатата комбинация като непечелеща. И как така се случва , че от пуснатите стотици хиляди, а понякога и милион комбинации почти винаги печелят само една или две. Защо никога, ако няма човешка намеса, компютъра не изтегли комбинация с която са играли примерно 50, 100 или 200 души. Ако говорим за вероятности, това също е възможна вероятност, но никога не се е случвала.
 
X