Митниците: Тази нощ законът коленичи и монополът победи

Последна промяна на 24 април 2013 в 12:13 3836 18

Ваньо Танов Снимка: БГНЕС
Ваньо Танов Снимка: БГНЕС

„Тази нощ съдът пропусна шанса да разсее разяждащите българското общество съмнения, че в държавата ни управлява олигархия. Тази нощ над държава-член на Европейския съюз и НАТО легна тежката сянка на чужди интереси. Тази нощ стана ясно, че в една правова държава не всички са равни пред закона и пред принципите на свободния пазар. Тази нощ институции загубиха достойнство, държавата - приходи, гражданите - вярата, че могат да живеят в нормална държава. Тази нощ законът коленичи и монополът победи“. Това се казва в декларация на сайта на Агенция „Митници“, публикувана днес.

„Но въпреки това и именно заради това Агенция „Митници" ще продължи да прилага законите на Република България. Заради българската държава и българските граждани“, продължава декларацията.

Повод за декларацията на агенцията, оглавявана от Ваньо Танов, е върнатият вчера от съда лиценз на „Лукойл“ за склада на нефтения терминал Росенец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.04 2013 в 06:30

Отговор и на Куров, и на todor.

Е, ако не направи нищо, критикувате го защо не го е направил. Ако направи нещо хубаво, го питате защо го е направил. Или щом не е свършил едно, нищо повече не тръбва да прави? Така ли е според вас?
На вас очевино ви трябва някой като Овчаров. Нали той след като е разрешил да се сключи заробващ зоговор за тока, за комперсация подписва денонсирането и на един сравнително изгоден за нас договор за закупуване на петрол и подписва друг, който отнова, както при тока, е заробващ. Ави ако е така, защо сега, докато е в немилост и не може да стане министър, не го направите началник на митницата?

25.04 2013 в 06:17

Teacher, нима не се сещаш, че преди 3 месеца ГЕРБ все още управляваше?

25.04 2013 в 06:13

Даника, не пиши толкова големи глупости, хората ще помислят, че или си съвсем откачена, или и ти вземаш нещо сухо от тази далавера.
А може би наистина е точно така!

25.04 2013 в 06:05

Извинявяй, господин Григоров, но не си точен. Ако причината беше бат`Бойко, той сега е в немилост и никой нямаше да попречи на Танов да накаже един нагъл, арогантен и алчен компрадор за това, че продава интересите на България на един от най-големите врагове на държавата ни - на руския управляващ елит (елитите на САЩ, Англия или Германия са ни също толкова приятели, колкото и руският). Така че става дума не за Бойко и за ГЕРБ, а за почти целия ни политически елит.
Е, вярно е, че Иван Костов ефективно се опъна и на САЩ, и на Русия. Но колко са такива като него? Пък и той си има други трески за дялане, нали?

25.04 2013 в 00:27

Танов, я спри Лукойл, че да внасяш покрай цигарите и контрабандно гориво. За няколко месеца, докато все още си началник, ще препълниш джобчетата.

24.04 2013 в 22:31

А НЕЩИЧКО ЗА ОНАЗИ НОЩ, В КОЯТО МИТНИЦИТЕ ЗАГУБИХА ЛИЦЕТО СИ ? ЗА ОНАЗИ, КОЯТО ЗАПОЧВАШЕ С "АЛО, ВАНЬО " ? НЕЩИЧКО ЗА 0 (НУЛАТА) КГ ЗАЛОВЕНИ АМФЕТАМИНИ ? ...РАЗБРАХМЕ , ЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ ПРЕДИЗБОРНАТА АГИТАЦИЯ, ЕБЕТЕСИМАЙКАТА, ГЪЗОЛИЗЦИ !

24.04 2013 в 18:14

Ревизоро срамежливо забравя за тръбните отклонения.
Всеки час безакцизна работа на помпите си е много добър гешефт, така че два-три милиона за подкуп на съда не са пари.

24.04 2013 в 18:06

За какви двеста години бълнуваш, чадо?
Иванчо Йорданович от школата в Ростов-на-Дон бил опълченец?

24.04 2013 в 17:59

И на израелското, чадо, и на израелското...

24.04 2013 в 16:04

Постъпката на Танов е достйна НО, защо сега, защо не преди три месеца?