Ликът на Бойко грейна и на вагон от влак

Владимир Йончев 29 юли 2012 в 13:07 3708 1

Графитът на премиера Бойко Борисов върху международния влак
Графитът на премиера Бойко Борисов върху международния влак

Народната любов към премиера Бойко Борисов достигна нови висини. Ликът му вече грее и върху вагон от влак. Влакът е умело избран - композицията върви по международни линии за Букурещ и Истанбул.

Репродукцията на поредния връх на партийното изкуство е направена от читателя Атанас Гълъбов и е изпратена на в. "Труд" със следния текст:

“Снимката е направена на гара Русе. Това е международният бърз влак № 460 София - Русе - Букурещ. Българските вагони на този влак ходят най-много до Букурещ. Този вагон е зачислен към София, вагонно депо “Надежда”. Доста пъти съм го засичал на този международен влак, но и на този за Турция”.

Графитът на влака е третото величествено произведение на  партийното изкуство в последния месец и то само ако не се броят преходните сладкарски импресии на тортата-магистрала, подарена за рождения ден на премиера от Искра Фидосова.

Най-пресният пример бе флоралната възхвала на управляващата партия "Да бъдеш гербер не е лесно" на младата певица Соня Иванова. Оказа се, че оригиналният текст е на Иван Тенев (Агент Тенев), но младото дарование от Първомай така го променило, че да Агент Тенев забрани да се пее пред хора.

По-добро кариерно развитие донесе изографисването на лика на премиера върху предния капак на стар опел. Собственикът на опела Спиро Янкулов, поръчал творбата, тутакси бе поканен за член на ГЕРБ. Вниманието толкова трогна Янкулов, че той поръча на задницата да се изрисува вицепремиера Симеон Дянков.

Авторът на портрета на Борисов върху влака засега е неизвестен и все още не може да бъде поканен в редиците на ГЕРБ. Но има подозрения, че също е от Русе, както и Спиро Янкулов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!