Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Лявата идея е разкошно нещо. Прегърнала съм я и ще си я нося в гроба

OFFNews 26 юли 2013 в 12:32 7077 55

Леля Паца. Снимка:БТВ
Леля Паца. Снимка:БТВ

Депутатът от Коалиция за България Кирил Добрев разказа вчера за срещата си с "леля Паца от Видраре", която според него е антиподът на протестиращите в столицата.

Докато за „умните и красивите” в София 5% намаление на тока е едно кафе в скъп хотел преди демонстрацията пред парламента, то за леля Паца от село Видраре са пет хляба”, каза Добрев.

Според червения депутат 81-годишната леля Паца е доволна от 5-процентното намаление на тока и е истинската извадка за това, какво мисли народът за 42-то Народно събрание и кабинета. 

Днес bTV излъчи репортаж от срещата си с леля Паца. 

"На нас ни омръзна да гледаме тези протести. И за какво? Защо не дадоха шанс на това правителство", пита възрастната жена пред камерата на телевизията. 

Тя говори и за заема от един милиард лева, който кабинетът планира да вземе. Според нея тези пари са необходими на държавата, защото нямало средства. 

Леля Паца има мнение и за протестите, които продължават вече 43 дни в София. 

"Протестите ни озлобиха един друг. Те направиха така, че ние да ги плюем. Но София не е България. Тука на село никой не иска избори да се правят", споделя бившата работничка в БГА Балкан и Външно министерство. 

За 81-годишната жителка на Видраре намалението на тока с 5 процента е важно, но по нейните думи идеалите й са по-важни от всичко. 

"Лявата идея е разкошно нещо. Аз съм се родила с нея, прегърнала съм я и ще си я нося в гроба", завършва леля Паца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews