Легия "Антимафия": Последната задача на частното МВР беше да срути КТБ

Владимир Йончев 26 април 2013 в 16:37 6696 12

Григор Здравков и Петър Якимов от легия
Григор Здравков и Петър Якимов от легия "Антимафия" разказват в предаването на БТВ "Лице в лице" за частното ГДБОП, за което днес Бойко Борисов потвърди.

Бойко Борисов най-сетне призна, че частното МВР, за което от много време говорим, съществува.

Това коментира председателят на Българска легия "Антимафия" Григор Здравков.

Ще ви кажа и още неща, за които имаме доказателства: Шеф на този частен аналитичен център, който журналистите нарекоха "частното ГДБОП", а Борисов днес нарича "частно МВР", е Румен Николов - Пашата. "Изпълнителен директор" или оперативен началник е лицето Митко Каратиста, за което сигнализираме институциите от месеци, каза още Здравков.

Мога да ви кажа и каква беше последната поръчка, която беше възложена на "частното ГДБОП". На него му беше наредено да срине КТБ (Корпоративна търговска банка) на Цветан Василев. Поръчката беше дадена в началото на февруари, броени дни, преди да избухнат протестите. Другата поръчка бе по всякакъв начин да се срине партията на Кунева, твърди още председателят на легия "Антимафия".

Знам за още много такива "поръчки", но ви казвам само нещата, за които имаме доказателства и сме ги завели в компетентните органи, каза още Здравков.

 Подробности очаквайте утре в OFFNews

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!