Легия "Антимафия": Последната задача на частното МВР беше да срути КТБ

Последна промяна на 26 април 2013 в 16:37 5458 12

Григор Здравков и Петър Якимов от легия
Григор Здравков и Петър Якимов от легия "Антимафия" разказват в предаването на БТВ "Лице в лице" за частното ГДБОП, за което днес Бойко Борисов потвърди.

Бойко Борисов най-сетне призна, че частното МВР, за което от много време говорим, съществува.

Това коментира председателят на Българска легия "Антимафия" Григор Здравков.

Ще ви кажа и още неща, за които имаме доказателства: Шеф на този частен аналитичен център, който журналистите нарекоха "частното ГДБОП", а Борисов днес нарича "частно МВР", е Румен Николов - Пашата. "Изпълнителен директор" или оперативен началник е лицето Митко Каратиста, за което сигнализираме институциите от месеци, каза още Здравков.

Мога да ви кажа и каква беше последната поръчка, която беше възложена на "частното ГДБОП". На него му беше наредено да срине КТБ (Корпоративна търговска банка) на Цветан Василев. Поръчката беше дадена в началото на февруари, броени дни, преди да избухнат протестите. Другата поръчка бе по всякакъв начин да се срине партията на Кунева, твърди още председателят на легия "Антимафия".

Знам за още много такива "поръчки", но ви казвам само нещата, за които имаме доказателства и сме ги завели в компетентните органи, каза още Здравков.

 Подробности очаквайте утре в OFFNews

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.04 2013 в 17:09

Проблемът е, че има друго частно ГДБОП, а той си мислеше, че с Цветанов държат уникална частна милиция. Конкуренцията е винаги проблем, особено когато става дума за бивш авер. Но най боли, че удариха ГЕРБ точно с тяхното скрито оръжие - подслушването. А заяждането с ДБГ е съвсем нормално, те са им най големите конкуренти в дясното пространство.

27.04 2013 в 08:15

Борисов не успя да попречи на Движение България на гражданите да се развива.Въпреките опитите му за очерняване и ченгеджийските му номера партия Движение България на гражданите стана по-силна и по-харесвана.Като подслушваш честен човек няма нищо за чуване...

27.04 2013 в 08:06

Напълно съгласен!

26.04 2013 в 18:55

И ти си абсурден в цялата тема, но си се изказваш, нали....

26.04 2013 в 18:18

Извинявай, но Меглена Кунева като министър на НДСВ гласува ЗА проекта АЕЦ Белене, заедно с цялата им партия. И назначиха техен човек за шеф на АЕЦ Козлодуй. Защо ли? Аз лично не съм я чул да каже, че няма да се строи АЕЦ Белене. А ти? А колко пъти я чу да говори за злоупотребите в АЕЦ Козлодуй? За милиадрди левове годишно!
Аман от "граждани", които искат да заробят няколко поколения българи да плащат на Русия (!) за излишна централа. Едва изтраяхме последните - тия за "Европейско Развитие на България".

26.04 2013 в 18:10

Не съм привърженик на Куневата партия,но сто пъти я предпочитам пред тъпите,прости,нахални,крадливи,уродливи,миризлими милиционери и бандите от шайката на банкянския шмекер и олигофрена Цвинокио!

26.04 2013 в 17:33

Кунева е алтернативата на мутрите. Само тя може да промени стила на управление, ако дойде на власт. Аз ще гласувам з анея.

26.04 2013 в 17:22

Разбирам ги ГЕРБ, че се страхуват от Кунева. Тя е единствения им реален и опасен опонент в дясно. Аз лично от тези "мъжленца" от ГЕРБ не съм очаквала друго, освен милиционерски техники и активни мероприятия. Така е в страната на ченгетата. На 12 май имаме шанс да променим нещата! Гражданите трябва да се обединим и да изринем тази смрад!!!

26.04 2013 в 17:13

Поръчката срещу Кунева беше ясна отдавна. Добре че не успяха съвсем да я изпълнят мръсниците - много ги е страх от Кунева и има защо. Тя е кадърен, свестен и умен човек и като такъв няма как да я накарат да им играе игричките.

26.04 2013 в 17:09

Да бе, да, сигурно и ТИМ е била най-последната им задача :)
ситуацията е достатъчно абсурдна, за да я натоварваме с допълнителна абсурдност :)