Quantcast

Контрапротестиращи студенти със страница във Facebook

Последна промяна на 27 октомври 2013 в 13:00 2133 6

Страницата във Facebook на студентите, които са срещу окупацията на СУ.
Страницата във Facebook на студентите, които са срещу окупацията на СУ.

Тази сутрин бе създадена страница във Facebook от студенти, които са срещу окупацията на Софийския университет, съобщи БГНЕС.

В момента обаче страницата не се товаря. При опит да се влезе в нея се появява надпис:  "Може би сте последвали повредена връзка или страницата е била премахната".

"Бяхме лишени от правото си да учим. Ние и нашите семейства търпим лишения, за да си плащаме редовно студентските такси и да посещаваме лекции.

Търговците влязоха и окупираха храма. Ние, студентите, сме символ на свободния дух, така както Университетът е символ на мястото, в което свободно могат да се дебатират всякакви идеи", написаха контрапротестиращите студенти, които са срещу окупацията на Софийския .

"Днес Университетът е окован във вериги. Оковаха го хора, които нямат нищо общо с нашите искания, нашите проблеми, нашите тревоги. Оковаха го хора, които вкараха политиката в храма. Затова - Вън търговците от храма!", се казва още в призива на недоволните от окупацията.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.10 2013 в 17:52

Vad bra!!! Jag hålla med !!!

27.10 2013 в 15:21

То има - кремълския Вконтакте. Не че нещо ама и самите руснаци предпочитат да ползват ФБ пред Вконтакте, защото ги е страх от дядя Путлер да не ги шпионисва.

27.10 2013 в 15:20

Единствено легитимират автентичните протестиращи окупирали СУ.
Вършат отлична услуга да будят народа: артисти, преподаватели и студенти заедно от днес.
Ако продължат с набезите си утре ще се присъединят и други съсловия, което не прави друго освен да ме радват.

27.10 2013 в 15:00

То и аз мога да направя страница у фейса. Който е против окупацията, да излезе на протест и да го заяви. По възможност възпитано, не вандалски като тази сутрин в двора на Университета.

27.10 2013 в 14:20

Така, както са я подкарали, да направят и Контра-Фейсбук направо... :)

27.10 2013 в 13:51

А вие млади хора, къде е храма.......,и кои са търговците.........,нали сте академична общност.......,научете се.......,а тогава богохулствайте........,извинявам се, ако съм засегнал някой