Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Интерпол издирва българка, изчезнала в Италия

17 март 2013 в 11:29 1266 0

Интерпол обяви за издирване 18-годишната българка Марияна Чендрон, която е била осиновена в Италия, съобщиха италиански медии.

Марияна е изчезнала на 27 февруари 2013 г.

Полицията в Италия работи по версията, че Марияна е избягала от дома на осиновителите си. Предполага се, че тя се крие при познати във Франция или че е в България.

За изчезването на Марияна Чендрон беше съобщено в италианската програма за издирване на безследно изчезнали хора по новинарски канал. След оповестяването бяха получени множество сигнали, че момичето е видяно в района на Местре, Маргера, Абано Терме, Кординяно и Тобмоло, в областта Венето.

Марияна е работела в ресторант в голф клуб в Кастелфранко Венето, край Тревизо и е живеела с осиновителите си в община Паезе.

Последно е била видяна когато излизала за работа на 27 февруари. Същия ден е получила заплатата си. Малко преди да изчезне, Марияна написала във Фейсбук, че за известно време няма да качва съобщения, защото няма да има достъп до компютър. Тя е заявила още, че съжалява, че животът ù се е объркал и че трябва да се раздели с някои хора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews