ГЕРБ се отправя към плажа на Евксиноград

29 юли 2013 в 08:33 4983 12

Евксиноград Снимка: БГНЕС
Евксиноград Снимка: БГНЕС

Едва върнали се в парламента, ГЕРБ-ерите усилено правят резервации за лятна почивка. Цели 13 депутати вече са заявили почивки в правителствената резиденция "Евксиноград", като повечето от тях са от ГЕРБ, съобщава "Труд".

Сред тях са бившата шефка на бюджетната комисия Менда Стоянова, бившите министри Ивайло Московски, Делян Добрев и Десислава Атанасова, бившата шефка на парламента Цецка Цачева, бившият шеф на полицията в Русе и депутат Пламен Нунев, както и колегата му в парламента Павел Христов.

 Повечето от тяхса направили резервации за периода 1- 11 август. В Евксиноград ще е и "отцепникът" и бивш земеделски министър Мирослав Найденов. Той също е дал заявка да почива в резиденцията на властта през месеците юли и август, но не е уточнил дати. 

Почти същата компания от партията на Бойко Борисов бе в "Евксиноград" и миналото лято. Тогава сред тях бе и бившият премиер, който организираше футболни мачове и тенис "на вързано" с колегите си от ГЕРБ. Борисов прескачаше и до резиденция "Шабла" на едноименното езеро, където неизменно си поръчваше от прочутата рибена чорба на управителя Кральо Кралев, припомня "Труд".

 Противно на логиката, че управляващите са най-масовите клиенти на резиденцията, тази година само две министърки засега са ангажирали стаи - строителната Десислава Терзиева и спортната Мариана Георгиева. Заявка за почивка е направил и депутатът от левицата Румен Йончев. От ДПС засега резервация има само Четин Казак.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!