Гърци окупираха родните тото пунктове

04 ноември 2012 в 11:56 1566 0

Тото. Снимка: БГНЕС
Тото. Снимка: БГНЕС

Тото истерия обхвана страната преди най-големия джакпот в историята на българския тотализатор.

Повече от 6,5 млн. лева амбицираха и съседите ни от Гърция да пуснат фиш в най-близкия им български тото пункт. Учудващо слаб е интересът, обаче на северните ни съседи - румънците, съобщава bTV.

Всеки уикенд по улиците на Сандански може да срещнем тълпи гръцки туристи. Днес обаче те съчетаха превърналия се в традиция шопинг по български с попълване на фиш за голямата печалба - повече от 6 милиона лева.

В кънтящите от гръцка реч български ресторанти най-обсъжданата тема беше при кого ще отидат милионите.

На фона на гръцките кандидат-милионери, българите в Благоевград са далеч по-скромни: „Нещо по-малко да ударим. Това ще ни побъркат с тия пари, кой ще ти даде 6 милиона,” казва Илия Киров. 

Във Видин отчитат по-слаб интерес към печалбата от тотото. За разлика от предишния рекорд на лотарията през лятото, сега румънци рядко пускат фишове, установи екип на bTV. Потвърждават го и касиерите в тото пунктовете.

Надеждите на всички са в „Дунав мост” 2, който ще улесни движението между двете страни и ще раздвижи търговията. Надеждите са и в късмета да уцелиш джакпота.

Тото треската е обхванала почти всички в Кубрат обаче. Една от най-обсъжданите теми естествено са милионите от джакпота и шансът за нов милионер. Въпреки, че някои твърдят, че знаят кой е човекът взел над 7 млн. от тотото миналата година, самоличността му остава загадка. 

Екипът на bTV също опита късмета си и пусна фиш в милионерския тото пункт в Кубрат, а дали някой от града ще уцели шестица в предстоящия тираж предстои да разберем.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!