Facebook излагацията на Станишев

23 юли 2012 в 17:54 2434 1

Сергей Станишев. Снимка:БГНЕС
Сергей Станишев. Снимка:БГНЕС

Хаотично и неразбираемо премина обявената за понеделник Facebook дискусия между лидера на БСП Сергей Станишев и потребители на социалната мрежа.

Онлайн срещата беше посветена на АЕЦ "Белене".

В природата няма празно пространство. Решението за спиране на АЕЦ"Белене" обслужва външнополитически и конкретни икономически интереси, заяви Станишев.

Докато позираше пред включения лаптоп, червеният лидер отговаряше на зададените от журналисти въпроси, като от време на време хвърляше по един поглед в екрана на компютъра.

По думите му АЕЦ "Белене" ще създаде между 5 и 10 хиляди работни места само в процеса на изграждане.

За последните 25 години България няма по-голям индустриален проект. Нали всички говорят за излизане от кризата чрез инфраструктура. Но "Белене" е и индустриален проект, който е печеливш, категоричен бе той.

Дискусията продължи точно час и пет минути - от 12:00 до 13:05.

Освен потребителите, които задаваха своите въпроси, имаше и откровено недоволни и критични коментари по адрес на Станишев и БСП. Недоволството бе предизвикано от това, че след публикуването на много от въпросите на стената на виртуалното събитие, не последва отговор от лидера на БСП, а съобщение от потребител с име Maq Georgieva с текст: "blagodarq za pismoto! shte go pro4eta i otgovorq pri parva vazmojnost!"

От централата на партията казаха, че този потребител няма нищо общо с БСП, а съобщениета, които е публикувала Maq Georgieva, са автоматично зададени и нямат нищо общо с отговорите на Станишев.

Цялата дискусия може да видите ТУК

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови