Quantcast

ЕНП посъветвала Борисов да се оттегли като лидер на ГЕРБ

Последна промяна на 13 август 2013 в 12:20 3757 36

Бойко Борисов. Снимка: Сергей Антонов
Бойко Борисов. Снимка: Сергей Антонов

Бойко Борисов да стане почетен председател на ГЕРБ и да отстъпи мястото си на одобряван политик от партията си, намекнали от Европейската народна партия (ЕНП), съобщи "24 часа".

От ЕНП одобрявт най-много Томислав Дончев за лидер на партията. Дончев е уважаван и навън, както и сред колегите си от другите формации в център-дясно, смятат от ЕНП.

Така според тях ще се разчисти пътя пред единните действия на ГЕРБ и Реформаторския блок.

В момента от блока само ДСБ е член на ЕНП, но се очаква той да се разшири и с партии като СДС и БНС, които също членуват в ЕНП.

Лидерите на ДСБ и СДС вече обявиха, че са против единение с Бойко Борисов, който носел негативи от управлението си, а освен това не отговарял на профила и философията на новия десен блок.

Европейската Народна партия (ЕНП) не се намесва във вътрешните работи на партиите, които членуват в нея.

Това е написала ЕНП в туитър, съобщи "Фокус" по повод публикациите за оттеглянате но Борисов от лидерския пост в ГЕРБ.

В интервю за "Фокус" Бойко Борисов обяви, че твърденията са "активно мероприятие", зад което стои Държавна сигурност.

„Томислав е бил кмет на Габрово, министър по еврофондовете.

Знаят, че когато се заговори така, това ще доведе до проблем, ще има напрежение към него.

Не знам откъде идва. Но това е с цел – не да заздрави положението му в партията, а с цел да го противопостави. Той е прекрасен ръководител и би бил прекрасен председател на партията.

Но му трябва още време. Когато остарея, разбира се, всички тези хора ще си направят конгрес, като му дойде времето - ще си изберат ръководство.

И ако считат, че това, което съм направил, е добро, могат да ме оставят, почетен председател на партията, ако не... Никой не може да гадае за бъдещето”, коментира още Бойко Борисов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.08 2013 в 21:10

Я да си вземеш лекарствата.

13.08 2013 в 19:54

Без Борисов ще има ли ГЕРБ? Ако новината е истинска от ЕНП изобщо не са в час.

13.08 2013 в 19:41

Чакайте официално опровержение от ЕНП.
==============================
"Европейската Народна партия (ЕНП) не се намесва във вътрешните работи на партиите, които членуват в нея.
Това е написала ЕНП в туитър, съобщи “Фокус” по повод публикациите за оттеглянате но Борисов от лидерския пост в ГЕРБ."
Мисля, че това е повече от красноречиво! Поредното активно мероприятие на ДС-кукловодите. По-гадни от повръщня след пиянски запой... А троловете от Позитано се прехласват във възхвали на тази повръщня...

13.08 2013 в 19:27

Гавриле, пишеш: "Мариела, според мен Боко е токсична личност..."
Кое му е токсичното? Това че разобличи далаверите на Вальо Топлото, вместо да приеме предложението му за участие в далаверата Топлофикация? Или може би това, че разобличи далаверите в Трамкар и Софийски имоти? Или че скапа далаверите на Румен Овчаров в Енергото и го принуди да си подаде оставката? Точно той, Р.Овч. отиде на частно посещение в САЩ за да плати на една агенция за черен ПиАр разработка на лъжливата легенда за Бойко Мутрата.
А истината е, че вашата партия БСП е мутренска партия - вие създадохте мутрите! Вие ги ползвате и сега дори в мръсни политически игри.
Бойко бил токсичен??? А лидерите на БСП тогава какви са? Какъв е извратения гей и патологичен лъжец Сергей Станишев? Може би ултра-супер токсичен? Или безаналогов уникален изрод, готов да хвърли България в гражданска война, за да задоволи тъпото си Его.

13.08 2013 в 19:13

Най-малко тази лъжа цели да вбие клин между Бойко и Томислав Дончев. Авторите й очакват сега Бойко да стане по-мнителен към Дончев. Професия интригант - ето затова ченгетата от бившата ДС получаваха луди заплати по времето на социализЪма. Ето затова издънките им в медии, неправителствени организации и полумутренски-полувоенни формирования трябва да бъдат обезвредени.

13.08 2013 в 18:40

Ето реакцията на самия Борисов: Да се оттегля от лидер на ГЕРБ е само в главите на хора от ДС.
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/11751-borisov-da-se-otteglya-ot-lider-na-gerb-e-samo-v-glavite-na-hora-ot-ds.h tml
Любима тактика на кукловодите е издигането на послушни лидери на опозицията. А Борисов явно не е от послушните. Затова му спретнаха такъв пълзящ преврат в рамките на няколко месеца от февруари до май.

13.08 2013 в 18:34

Не ме разсмивай! ДСБ са марионетна на БСП партия. С този замисъл е създадена от автора си Иван Костов - троянския кон на комунистите сред прохождащите демократични партии.
Прочети тази публикация за предателската роля на Костов в СДС:
http://www.faktor.bg/poltika/hlyab-i-pasti/11717-chrez-sds-kostov-podari-natzyonalnoto-bogatstvo-na-komunisticheskat a-nomenklatura-i-ruskata-oligarhiya.html

13.08 2013 в 17:42

Кунева е била щатен служител на шесто,ти кажи дали майка и е от шесто!!!

13.08 2013 в 16:55

"Той е прекрасен ръководител и би бил прекрасен председател на партията. Но му трябва още време.

Когато остарея, разбира се, всички тези хора ще си направят конгрес, като му дойде времето - ще си изберат ръководство. И ако считат, че това, което съм направил, е добро, могат да ме оставят, почетен председател на партията, ако не... Никой не може да гадае за бъдещето", каза Борисов.

Това не е ли някой южноамерикански диктатор?
За всички демократи от Герб -ще чакате да остарее,ясно

13.08 2013 в 16:38

Как може! Енп се меси във вътрешните ни работи! OFF спи ли? Предавате бате си бойко, ей!