ДСБ организира турнир с джаги срещу зомбирането с мрачно бъдеще

OFFNews Последна промяна на 04 май 2013 в 14:47 2925 1

Петър Москов от ДСБ играе на джаги. Снимка: БГНЕС

Коалиция “Демократи за силна България и Български демократически форум”  организираха турнир с джаги днес в София в градинката между улиците "Солунска" и "Ангел Кънчев".

Най-активен в състезанията по футбол на маса беше Петър Москов (ДСБ).

"Можеше да е турнир по шах или всяко друго нещо от нашето ежедневие, което е противоположно на това да се внушават страхове на хората и да ги зомбират с мрачно бъдеще", каза за OFFNews Москов.

"Когато дойде предизборна кампания, всякакви пластмасови хора, които се наричат политици, започват да сричат едни написани предварително неща и да активират страховете на хората", уточни той.

Масите за турнира бяха осигурени от Българската федерация по футбол на маса. В него можеха да участват всички, които минават през градинката и проявят интерес.

Най-интересно беше за най-малките -6-7-годишни, които никога не са виждали джаги.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.05 2013 в 21:40

За съжаление, вече не става дума за страх, а за реална опасност държавата ни да бъде завлечено в таково политико--икономическо блато, от което и след няколко десетилетия на не може да се измъкне. БСП отдавна го иска, ДПС го предпочита, ДБГ се интересува само от личните изгоди за елита на партийката, а ДСБ (невероятно -- но факт!) е в почти приятелски отношение с тези партии още от възникването на необходимостта от предсрочни избори.
 
X