Диана Найденова се извини, не искала да нагруби никого

Елица Мартинова 20 юни 2012 в 15:19 3265 9

Диана Найденова, Снимка: sbj-bg.eu
Диана Найденова, Снимка: sbj-bg.eu

„Извинявам се на всички млади българи, които лягаха пред багерите на Иракли и които пазят Витоша“, заяви най-одумваният в последните дни журналист Диана Найденова от bTV.

Тя изпадна в немилост след държанието си в предаване на bTV миналата неделя. В него водещата Найденова, разстроена от скорошен инцидент с неин колега,  изля гнева си върху еколога Петко Цветков.

Поведението ú разбуни духовете в интернет и в социалните мрежи започнаха да валят критики и обиди по неин адрес. Очевидно притеснена, Найденова е решила да се извини за държанието си три дни по-късно.

"Може би съм била повече от допустимото емоционална в разговора си с еколога Петко Цветков. Зрителите на bTV и радиослушателите знаят, че винаги съм била журналист с позиция. Проявявала съм емоционалност при много други теми и се радвам, че форматът на предаването „Нека говорят...”, който е развлекателен, а не публицистичен, го позволява.  Извинявам се на всички млади българи, които лягаха пред багерите на Иракли и които пазят Витоша. Не съм искала да нагрубя никого. Изгледах няколко пъти записа с гостуването на г-н Цветков. Той нападна bTV. Просто исках да чуя от организаторите на протеста: Съжаляваме, че колегата ви Иван Филчев е с комоцио”, гласи обяснението на Найденова, публикувано на страницата на bTV.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!