Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Депутат от ГЕРБ: Защо Борисов да казва, че няма пак да е премиер?

28 февруари 2013 в 08:45 1904 3

Доброслав Димитров - ГЕРБ СНИМКА: БГНЕС
Доброслав Димитров - ГЕРБ СНИМКА: БГНЕС

Защо е необходимо Борисов да последва Станишев и да се откаже от следващ мандат като премиер? Властта не е самоцел и досега го е казвал само г-н Борисов.

Така депутатът от ГЕРБ Доброслав Димитров отговори на журналистичски въпрос дали Бойко Борисов би последвал примера на Сергей Станишев, който вчера заяви, че дори партията му да спечели изборите, той няма да е министър-председател.

Според представителя на ГЕРБ, ако Борисов се откаже от евентуален втори премиерски мандат, това би се разтълкувало като провал на досегашната политика от правителството му, а тя през последните три години и половина била успешна, макар и с някои грешки.

Аз не бих се зарадвал толкова рано на изказването на Станишев. БСП има и по-лоши варианти за премиер от него, каза в студиото на bTV Доброслав Димитров. Като пример той даде Румен Овчаров.

Димитров не отговори на въпрос дали вицепремиерът в оставка Симеон Дянков ще остане в страната. "Трябва да питате него. На Симеон Дянков трябва да му се отчете, че финансите на България са стабилни", каза още депутатът на ГЕРБ.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews