Quantcast

Борисов на въпрос за Пеевски: Всеки ден едно и също няма да говоря

Последна промяна на 18 септември 2013 в 11:09 3862 27

Бойко Борисов., Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов., Снимка: БГНЕС

"Всеки ден едно и също няма да говоря."

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отклони в парламента въпроса защо отказва да говори за Делян Пеевски, зададен му от журналист. Преди това той избегна и въпроса дали ГЕРБ ще поиска създаването на временна анкетна комисия, която да проучи номинирането на Пеевски за председател на ДАНС.

Възходът на медийната империята на Пеевски започна именно по времето, когато Бойко Борисов бе премиер.

Борисов обаче за пореден път настоя за друга анкетна комисия - по случая с австрийския лобист Петер Хохегер. Миналата седмица лобистът, работил и с българското правителство, беше осъден на 2,5 г. затвор заради тайно спонсориране на партия.

Запитан защо компанията на Хохегер, работила в България с фирмата на съпругата на Сергей Станишев Моника Йосифова, е била ползвана и по времето на ГЕРБ, Борисов отговори: "Да, но ние не живеем заедно, това е разликата".

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.09 2013 в 22:28

Напротив,не искам престъпниците да са на свобода,но защо си избрахме бойкО борисОв да ни управлява 3 години ,и ТОЙ защо е на свобода?!

18.09 2013 в 22:23

Анализаторе,я напиши в Гугъл-Цветелина Бориславова,че да видим какво ще излезе???

18.09 2013 в 22:20

Не, ти манипулираш.

"Запитан защо компанията на Хохегер, работила в България с фирмата на съпругата на Сергей Станишев Моника Йосифова, е била ползвана и по времето на ГЕРБ, Борисов отговори: “Да, но ние не живеем заедно, това е разликата”."

И спри да правиш свободни съчинения по темата. Бойко си признава, ти лъжеш, та чак мажеш. Само не разбрах от какъв зор.

18.09 2013 в 22:08

От последния ти въпрос за Сретен мога да направя извода, че си тъпа червена кучка! От тези, които обичат престъпниците да са на свобода, за да са подръка на червените политици за изпълнение на мокри поръчки...

18.09 2013 в 22:03

В случая Бойко се е подиграл тънко с поръчковия журналист. Защото истината се знае - достатъчно е да напишеш в Гугъл "аферата Хохегер" и на всички лъжци им увисват носовете...

18.09 2013 в 21:59

Поля, манипулираш! Злоупотребата за 2,5 млн е станала през 2008, т.е. по време на първата Тройна, на която премиер беше Станишев. Правителството на Борисов не е ползвало, а е прекратило ползването на услугите на лобиста Хохегер! Това обаче не е попречило на Станишев и БСП да продължат да ползват неговите услуги. Да станало е по време на управлението на ГЕРБ, но не ГЕРБ са го ползвали. Нито са имали законова възможност да влияят - ако бяха опитали, от Позитано щяха да нададат вой "Над нас упражняват диктатура!"

18.09 2013 в 19:46

Я, родопското говедо се обади.
Хай тичкай до Бойче да те погали по рогата за умните приказки.

18.09 2013 в 19:44

Ти да не се опитваш да ме убеждаваш, че Конституцията е тази, която е наложила и на Борисов да ползва Хохегер за лобист на държавата? А? И то след като уж става дума за злоупотреби в размер на 2 милн и половина? Интервсно защо тогава комисията в предишното Народно събрание излезе със становище, че няма нарушения?

Хайде малко по-реално, че тезите ви започват да звучат идиотски.

18.09 2013 в 19:33

Ако бойко беше твърд,искрен,че и честен и почтен,тогава нямаше да е бойкО борисОв , а някой друг!Защото бойкО не е нито честен ,нито почтен ,променя си мнението по 10 пъти на ден,лъже като циганка в дългите интервюта,Пашата му е приятел и не само той,и е от престъпния свят!Впрочем,Сретен Йосич на свобода ли е вече?

18.09 2013 в 19:26

Ама и при бойкО борисОв Пеевски си беше "негов човек"!