Безплатни кардиологични прегледи в болница „Св. Екатерина“ в петък

Вероника Шербанова 25 юли 2013 в 18:27 1960 0

Лекар, Снимка: БГНЕС
Лекар, Снимка: БГНЕС

Безплатни кардиологични прегледи ще се проведат в Университетската болница „Св. Екатерина“ в петък. Това съобщиха от лечебното заведение.

Безплатните консултации ще са между 9 и 14 часа, като са предназначени за хора с вече констатирани сърдечно-съдови заболявания.

Желаещите да преминат на кардиологичен преглед няма да се нуждаят от направление за специалист, не е необходимо и предварително записване, обясни пред „Фокус“ зам.-директорът на болница „Св. Екатерина“ доц. Николай Димитров.

За нас не е важно дали пациентите ще са 50, 100 или 200. За нас е важно да има 5 души, които имат нужда от помощ, на тях да помогнем, да не ги върнем, посочи доц. Димитров.

По думите му на безплатните консултации, които се провеждат всеки втори месец за различни заболявания, идват много хора, които не могат да си платят преглед при специалист.

На прегледите даваме предписания за последващи прегледи. Има и възрастни хора, не можем да ги върнем. Така или иначе сме тук, няма да върнем никого, заяви зам.- директорът на „Св. Екатерина“. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews