Бареков: Само с журналистика хора като мен не могат да помогнат

16 юли 2013 в 13:43 8941 70

Николай Бареков Снимка: TV7
Николай Бареков Снимка: TV7

Журналистът Николай Бареков за втори път потвърди, че обмисля дали да влезе в политиката.

“Истината е, че аз се убедих в последните години, че човек, за да реши максималния брой проблеми на хората, трябва да използва и други ресурси, освен журналистическите. За жалост само с журналистика няма да се подобри положението на хората. Политиката дава лостове, аргументи и възможности, когато един човек желае да работи в полза на отечеството си и народа си, да го свърши”, коментира днес Бареков в сутрешния блок на TV7.

“Aз имам вече 20-годишен опит, но искам да преценя нормално нещата и ако взема решение да влезна в политиката, то да бъде правилното решение за максимален брой български граждани”, допълни изпълнителният директор на TV7. Той уточни обаче, че сега не е време за избори, защото проучванията сочат, че изборният резултат от 12 май ще се повтори.

В сутрения блок Бареков прогнозира още, че ГЕРБ ще се върне в парламента след като Борисов "постигне сделка с БСП и ДПС да бъдат заметени следите".

Журналистът обяви от екрана, че не е свален от ефир, а планира завръщане наесен.

Изказването на Бареков от сутрешния блок бе по-късно разпространено до медиите от пиар агенция Crystal Vision. Това е агенцията на дъщерята на Бриго Аспарухов - Светла Аспарухова-Попова, която работи за имиджа на тв водещия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!