Quantcast

Сътрудниците на премиера ли решават какво да приеме ВСС? Или?

Владимир Йончев Последна промяна на 15 януари 2016 в 11:51 8917 22

Току-що в парламента премиерът Бойко Борисов обясни, че скандалният СМС, му е изпратен от негов сътрудник, който не е член на ВСС.

Ето го текста на въпросния СМС. В него пише: "Лозан Панов отново предложи да Ви викаме във ВСС по записите за двете каки. Не го приехме".

Две глаголни форми: "викаМЕ" и "приехМЕ" са в първо лице множествено число.

Откъдето възникват два въпроса:

Сътрудниците на Бойко Борисов ли определят какво да приема ВСС и кого да вика?

Или днешното оправдание на премиера рязко се разминава с обективната истина?

Една аналогия изплува в съзнанието, без да твърдим, че действащите лица в двете случки си приличат.

Импийчмънтът срещу президента на САЩ Бил Клинтън не беше за нещата, които е правил с Моника Люински.

А за това, че излъга.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.01 2016 в 20:18

Пази ни господи от прост премиер и педераст съветник!

18.01 2016 в 20:15

Да пази господ нашата бедна България на която един прост човек е премиер, а един педераст му е съветник!! Пази ни господи!!!

18.01 2016 в 15:38

чесън, става въпрос, че по регламент, да не обиждаме думата "Конституция" с този пасквил конституция-проституция който ВСЕ ОЩЕ(!) е валиден в държавата - парлама-парламента си има "квота" в Камората, Куполата, наречена ВСС и ако Боко иска да се бъркоти в работата на тия - има си собствена квота там! И не са му нужни SMS-и. Прочее, възниква и другия въпрос!! Какъв епатаж, каква одиозност има във факта, че една мишка от не знам коя от квотите е уведомила главния квотаджия, че можа да го поканят да се "изприкаже"!! Нещо, заплаха за националната сигурност? Зплаха за моралните устои на кривосъдието в цяло и за презкуратурата:)) Защо заседанията на специалните комисии на конгреса на САЩ и на извънредните сенатски комисии са 99% открити и публични??? За какво мишкуват и каква миязма бъркат тези от ВСС, че заседанията, интригите, клюките, мръсотийките им трябва да протичат тайно?? Нали са отговорни пред съвестта си и закона единствено? Обсъждат оперативни планове за нападение по въздух над Турция ли:)? Десант на флотата ни в Дубровник? Тайно изпращане на Карловската бригада в Исландия;)Всеобща мобилизация за да нападнем Уганда?:)) Тези лумпени, втори по вредност след т.нар Конституционен съд са част от конституционния преврат извършен в държавата и превръщането и от комедийна парлама-република в презкурорско -мъдийска деспотия!!

поздрави.

18.01 2016 в 13:10

полковник, кой е казал, че механизмът за влияние трябва да бъде непременно законен? Напротив, незаконен е. И не е само Боко, а целитя т.нар. "държавен елит". Депутати кадруват в службите. Депутати контролират данъчното производство. Лица външни на Съдебната система кадруват в самата нея. Паяжина от неформални връзки и зависимости, в която важат правилата на естествения подбор без това да води до еволюция. Има факти, факти, факти, планини от факти по темата. Не става дума за само за сега, а за последните 26 години. Оказва се, че принципът на разделението на властите не се припознава като база, върху която да се гради държава.

18.01 2016 в 13:01

Ако Лозан Панов е могъл да види авторът щеше да го покаже.


Не само е "могъл да говиди+, ами Авторът лично е говорил с Лозан в деня на "разразилата се буря".
Как може да сте такива капаци?! Може би защото сте платени?
Лозан много ясно показа от кого му е изпратен смс-а, банкянската кратуна, за да е пълен съспенса.

18.01 2016 в 12:50


Какви идиоти само!! Прочее, Боко НЯМА как да се меси в работата на съдебната власт - която по конституция СЕ реализирBа в съдебната зала! По Две причини! Първо -не съществува законов и законен механизъм по който той да се намесва - и второто - т.нар "ВСС" е една седяка на шмекери, "пресъпници в бели якички", "престъпници в тоги", "камора" или "купола" или както искате я наречете в която имено се извършва търговия с влияние, натиск върху съдебната власт, манипулиране и която въпреки цялото реване е неконтролируема и абсолютно, дори противоконституционно И ФИНАНСОВО независима от какъвто и да е контрол от единствения суверен - НАРОДА! Участието на министъра на правосъдието е церемониално, организационно, ритуално, формално и в никаккъв случай -не може да повлияе на каквото и да е!

ЗАКОНОВО Е СКРЕПЕНА ЕДИНСТВЕНО ДИВАТА НАМЕСА НА ГЛАВНИЯ ПРЕЗ–КУР–ОР В РАБОТАТА НА ПРЕЗКУРАТУРАТА“

17.01 2016 в 19:42

Значи Лозан Панов е реагирал съвсем основателно, показвайки върнатия от Борисов SMS на член от ВСС ! А Яне Янев сега просто спасява конфузното положение ! Истината е, че цялата политическа върхушка е до такава степен корумпирана на база на зависимости или връзкарство, че й липсва даже усещането за незаконност и за виновност ! Да не говорим за агентите от рода Сава, Гоце, Павел и пр., които съзнателно генерират корупция и разруха !

16.01 2016 в 17:50

Ако Лозан Панов е могъл да види авторът щеше да го покаже. Той е човек с главно Ч . Шланга, може би тъпия плод от първия ти ред се отнася и за тебе.

16.01 2016 в 16:42

По-добре премиера или сътрудниците му да РЕШАВАТ, отколкото ДОГАН, МЕСТАН или ПЕЕВСКИ да се месят в работата на ВСС!

16.01 2016 в 10:17

Премиерът с плосък милиционерски номер се опита да вкара Лозан Панов в смс схемите си. Някои го наричат задкулисие. Изненадан беше - не е свикнал да контактува с достойни хора, които не му стават прави...Е нищо, с Панов няма да си имат "наша малка тайна". Да продължава с другите.