OffNews.bg

Кирил Домусчиев със "Златен скункс"

Босът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев получи култовата антинаграда "Златен скункс", която се връчва традиционно от предаването "Господари на ефира" на при сериозен гаф на публична личност.

В петък след мача между "Лудогорец" и "Локомотив" София журналист на bTV попита Домусчиев не му ли е станало малко обидно, че са останали празни места по трибуните. Този въпрос предизвика гнева на футболния шеф, който бутна журналиста, нарече го "олигофрен" и обяви, че повече не иска да го вижда на този стадион.

Именно в петък "Лудогорец" спечели очаквано четвърта поредна титла, като преди това бе открита трибуна "Моци", а за финал бе поканена сръбската легенда Цеца Величкович, която имаше за задача да весели феновете. На откриването присъстваха министри, както и премиерът Бойко Борисов. Въпреки всички тези събития спортни журналисти отбелязват, че по трибуните е имало празни места и това накара Домусчиев да избухне пред камерите.

Ден след това футболният бос се извини и оправда, че думите му са били плод на емоция, тъй като употребените думи не присъствали в неговия речник. Въпреки това от Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ) призоваха родните журналисти да бойкотират личности като Домусчиев, за да докажат че имат професионално достойнство