Руснаците бягат през глава само щом чуят Чернобаевка (прихванат разговор)

OFFNews 30 април 2022 в 14:41 18874 4

Едно от стотиците майтапчийски мемета за случващото се край Чернобаевка.

Руските нашественици масово отказват да преминат в настъпление към легендарната Чернобаевка край Херсон и търсят "глупаци", които са готови да станат "пушечно месо".

Това се посочва в нови телефонни разговори на нашествениците, прихванати от Службата за безопасност на Украйна (СБУ).

От ведомството разпространиха ново аудио със запис на разговор между командир на батальон от Русия и командир на рота, пристигнала с новобранци от така наречената ДНР.

Военният от сепаратисткия регион в Източна Украйна се оплаква, че руснаците са си тръгнали веднага, щом са разбрали, че ги пращат към селцето Чернобаевка, където бяха отблъснати 17 опита за десант на путинистите. "Казаха ни: "Защо идвате, вие сте месо! Какви сте вие, шибаняци? Къде отивате, по дяволите?!", казва командващият от ДНР.

После се оказало, че само 5 от 20-те "новобранци от ДНР" са се съгласили да тръгнат напред. Наложило се да лъжат войниците ще се защитават, а няма да нападат.

Преди ден в района на Чернобаевка се стигна до престрелка между буряти и чеченци от руската армия, които не могли да си поделят плячката, награбена от украинските жилища. Освен това бурятите били много недоволни от факта, че винаги тях пускат напред, докато кадировците стоели само в тила и снимали клипчета в TikTok. Според съветника на украинския президент Алексей Арестович брадатите войни на Рамзан Кадиров са изяли солиден бой от войниците с дръпнати очички.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-60

7

офф бее

30.04 2022 в 23:33

Да бе, що трябва да им четем безмозъчните простотии...То хубаво да сте либерални, и ние сме, ама това на нищо не прилича...!

-240

6

редовно четящ

30.04 2022 в 20:54

Админите, блокирайте ги тези л@йняни тролове, че съвсем се озлобиха! Кльопачката им се изплъзва!

-240

3

редовно четящ

30.04 2022 в 15:46

Накрая ще започнат да стрелят по командирите си.

2073

2

Johnny B Goode

30.04 2022 в 15:43

Един високо потентен путински трол си е дал компетентното мнение вече.