Защо се цупи Бойко? Всеобхватното недоверие към властите се дължи на неговото управление

OFFNews 10 октомври 2018 в 13:22 3127 1

"Не го разбирам Бойко защо се цупи. Всеобхватното недоверие към властите в България (което доведе до международна свръхреакция по престъпление с видимо битово-криминален характер) се дължи на неговото управление", коментира поведението на премиера Борисов Радан Кънев от ДСБ/Демократична България днес.

По-рано, на брифинг в Министерски съвет по повод разследването на убийството на журналистката Виктория Маринова Борисов разкритикува остро медиите и ги посъветва да се държат отговорно, оплака се под какъв натиск е бил през последните дни и се закани да се разправи и с политици от ЕНП.

Именно това управление - продължава Кънев - е в основата на тревожно лошия имидж на страната ни. Следствие от него са и липсата на инвестиции, спънките по пътя на България към еврозоната и Шенген, всеобщото усещане за несигурност и при най-дребната криза.

"Всъщност го разбирам. Мъката е, че недоверието се разпростира (вече неприкрито) в средите на ЕНП. И затова си има причини, далеч отвъд криминогенната обстановка. И дори отвъд обичайните обвинения в политическа корупция..."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика