Лари Кинг се раздели със седмата си съпруга след 22 години брак

OFFNews 21 август 2019 в 09:22 2953 0

Лари Кинг се раздели с жена си Шон Саутуик Кинг след почти 22 години брак, съобщи Контактмюзик, цитиран от БГНЕС.

85-годишната телевизионна легенда беше омъжена за Шон, която беше седмата му съпруга повече от две десетилетия, но вчера подаде документи за развод във Върховния съд на Лос Анджелис, за да прекрати брака им. Според документите, получени от адвокатите Лари , който има двама сина от брака си с Шон, е посочил „непреодолими различия” като причина за развода с 59-годишната си съпруга.

Звездата от „Лари Кинг Лайв“ имаше железен брак с Шон, а през 2016 г. се твърдеше, че отчуждената му съпруга е имала извънбрачна връзка, въпреки че и Лари, и Шон по-късно отрекоха обвиненията.

Лари каза по това време на един от събеседниците си: ''Ти каза интересна дума - „слух“. Бях в бизнеса - следващия май, ще се навършат 60 години - и дълго време се занимавах със слухове. Интервюирах хора, замесени в слухове. Слуховете са това, което са - те са слухове. И аз ви казвам истината, не им обръщам никакво внимание.''

Лари Кинг се жени за Шон през 1997 г. и тя беше неговата седма съпруга след браковете му с Фреда Милър, Анет Кайе, Алейн Акинс, Мики Сатфин, Шарън Лепоре и Джули Александър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови