Обвиниха Чарли Шийн в сексуален тормоз на 13-годишно момче

OFFNews 09 ноември 2017 в 15:28 17854 2

Снимка Instagram

Чарли Шийн бе обвинен в изнасилване на 13-годишно момче, съобщи Daily Mail. Кори Хайм, който почина през 2010 година вследстие на тежка наркотична зависимост, бил тормозен от актьора по време на снимките на филма „Лукас“ от 1985 година.

Шийн е обвинен от актьора Доминик Брасия, който е сред близките приятели на потърпевшия. Според него Хайм и Шийн пушили марихуана, след което актьорът го насилил, после започнал да го избягва, а когато Хайм поискал отново да бъдат интимни, бил отхвърлен.

Този случай е описан в книгата на Кори Фелдман „Coreyography: A Memoir“. В нея авторът разказва историята на Хайм, но не споменава името на Чарли Шийн. Фелдман разказва за случай, в който по-възрастен мъж се възползва от младото и амбициозно момче.

„Хайм се бореше години наред с травмата от тази случка. Но тя беше покрита и потулена. Холивуд защити Шийн. Никога не съм му бил фен, особено след като е наранявал близки до мен хора“, заяви Фелдман.

По негови думи в Холивуд има много тъмни и скрити истории и случаите с обвиненията в сексуален тормоз са само айсбергът и тепърва много други ще разкрият неприятни истории и за други актьори.

Оказва се, че това не е единственият случай, в който Шийн е тормозил непълнолетен член на екипа на „Лукас“. Неизвестна жена разказа, че когато е била 17-годишна, актьорът я целунал и я притеснявал, докато е била в банята.

Звездата от „Двама мъже и половина“ категорично отхвърли твърденията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

10.11 2017 в 03:41

А бе, колко се кяри от това?
Жена ми, има случаи, сексуално ми посяга. Понякога даже съвсем непристойно, в моменти, в които се изживявам в кръчмата. Ако се оплача - ще ми дадат ли некви кинти?
А ако тя от мене - на нея ще и дадат ли?
Не сме алчни, просто некой лев ...
 
X

Да помогнем на украинските деца!