Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Актьорът от 'Малкълм' се чувства като на 70 след автомобилна катастрофа

OFFNews 19 септември 2017 в 15:09 5418 0

Снимка People

Актьорът Франки Мюниц, изиграл Малкълм в едноименния сериал, разкри, че е претърпял сериозна травма през годините като професионален автомобилен състезател. Мюниц разказа за инцидента си пред People по време на премиерния епизод на риалити шоуто "Танцувай със звездите", в което се състезава.

"Претърпях катастрофа, имах травма на гръбнака и фрактури по ръцете и ребрата", сподели Мюниц. След шоуто той разкри, че травмите му имат трайно влияние върху него.

"Всеки ден обсъждаме травмите ми, защото тялото ми е с безброй наранявания. Аз съм на 31 години, но имам чувството, че имам тяло на 71-годишен мъж", казва актьорът, който също е претърпял мини инсулт през 2012 г.

"Но правя каквото е необходимо, за да се грижа за тялото си, за да мога да продължа да танцувам. Състезавал съм се с колите на Инди, тренирал съм всеки спорт, смятам се за доста спортен човек, но съм с толкова травми. Всичко, което правя всяка минута от деня, е с цел да се превърна в по-добър танцьор в този конкурс и да го довърша докрай", добави Мюниц.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews