Gaziro - наслада и грижа за природата

OFFNews 07 септември 2022 в 11:30 5644 0

Gaziro

Снимка Gaziro

Gaziro

Газирана безалкохолна напитка - любим и освежаващ вкус, който, обаче, в представите на модерния човек е нездравословен, генериращ пластмасов отпадък, замърсяващ тялото и природата продукт. Е, нека не бъдем чак толкова скептични. Представете си да можем да спестяваме пластмаса, да допринасяме за по-добрия живот на нашата планета, да се грижим за хидратацията на тялото си и да се наслаждаваме на любими вкусове, пиейки повече здравословни газирани напитки, приготвени бързо и лесно у дома. Вече е възможно!

Gaziro са български производители на машини за газирана вода, които целят да направят любимите ни газирани напитки по-здравословни и вкусни! Може би си мислите, че това е невъзможно и сте слушали много пъти, че газираното е вредно. Е, всъщност истината е различна и Gaziro искат да го докажат. Вредното в газираните напитки от пазарната мрежа идва от захарите и оцветителите в тях. Gaziro, обаче, предоставят страхотен и лесен начин за приготвяне на здравословни изкушения у дома. Машините им са компактни, функционални и екологични. Само с едно натискане на бутона, създават перфектната свежа напитка, която се грижи както за вашата наслада, така и за вашето здраве.

Какво прави машините за газирана вода на Gaziro толкова впечатляващи?

Машината за газирана вода Gaziro е изключително лесна и подходяща за употреба в домашни условия. Тя предоставя възможността на потребителите да спрат да купуват еднократни пластмасови бутилки от магазина, а в същото време да консумират любимите си напитки по всяко време. Начинът й на работа е изключително лесен, състоящ се от 3 стъпки – пълните тритановата бутилката на бранда с питейна вода, прикрепяте към машината и с натискане на 1 бутон водата се газира до желаната от вас степен и напитката е готова! Говорейки за положителни качества, няма как да не споменем, че дизайнът на машината е елегантен, компактен и адаптивен към всеки интериор. Освен това, Gaziro са и енергоспестяващи уреди, които не работят с електричество изобщо. Какво по-хубаво?

Защо напитките, приготвени с Gaziro, са здравословни?

Напитките, приготвени с машините на Gaziro, са безвредни. Те се получават при спускане на въглероден диоксид към обикновена питейна вода. Това се случва с помощта на прикрепения към машината цилиндър с въглероден диоксид. Сертифицираният газ, който се съдържа в цилиндрите на Gaziro е най-чистият въглероден диоксид, който се произвежда за хранително-вкусовата индустрия като именно сертификатът осигурява най-високо качество на газта и безопасност при консумация. Цилиндрите на бранда са устойчиви и презаредими, а с един цилиндър може да приготвите до 80 литра освежаващи газирани напитки. И това не е всичко! За да направят насладата още по-голяма, Gaziro произвеждат собствени сиропи за разреждане. С тях те дават възможност на потребителите сами да избират вкуса на любимата си напитка, която освен освежаваща е и много здравословна! Сиропите им са изцяло натурални, без оцветители, без изкуствени консерванти, без подсладители и без добавена захар (съдържат стевия, което позволява консумацията им от повече потребители).

Какъв екологичен принос имат машините на Gaziro?

Несъмнено, най-отличителната черта на машините е тяхната екологичност. Gaziro провеждат кампания за намаляване и спестяване употребата на пластмасови бутилки. Един техен СО2 цилиндър спестява над 60 бутилки за еднократно ползване на природата. А приготвяйки редовно любимите си газирани напитки с машината на Gaziro, можете да предотвратите изхвърлянето на близо 1000 пластмасови отпадъка годишно! Мисията на Gaziro е да спести поне 100 000 бутилки до края на 2022г. Дотук се справят успешно с каузата си и нямат намерение да спират! За да са максимално съпричастни потребителите с процеса на кампанията, в сайта на Gaziro е поставен специален брояч, калкулиращ спестените пластмасови бутилки до момента.

Екипът на Gaziro е иновативен в създаването на продукт, който може както да ви доставя удоволствие и наслада, така и да се грижи за околната среда! Тяхната мисия е да допринесат за по-добър живот на нашата планета и апелират потребителите да се включат в каузата им. #ЗаедноМожемПовече Тази амбиция и желание да подобрят планетата ни ги отвежда на лидерска позиция в класацията за екологични продукти на Shy.bg и на първо място в селекцията на Besto.bg за най-добри машини за газирана вода. Закупуване на машина става чрез поръчка на техния сайт, а доставки се правят в цялата страна! Ако искате и вие да станете част от семейството на Gaziro, посетете сайта им за пълна информация!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews