Радо Стойчев подписа в Модена, чака се и Казийски

OFFNews 08 май 2017 в 15:44 2453 0

След няколко дни на преговори Радостин Стойчев подписа контракт като треньор на италианския гранд Азимут (Модена). На официална пресконференция днес софиянецът беше представен от президента на клуба Катя Педрини.

Договорът на Радо е за три години. "Много исках Стойчев да треньор", щастлива беше Катя Педрини, оправната дама начело на волейболния гранд. 

Азимут прави страхотна селекция за новия сезон. В тима се върна бразилският разпределител Бруно Резенде. Усилено се работи по трансфера на Иван Зайце. Италианският национал не иска повече да играе като посрещач в сегашния си клуб Перуджа.

Матей Казийски отхвърли първата оферта от Модена, но трудно ще откаже втора, след като там вече е Радостин Стойчев. Двамата са печеливш екип от Тренто.

Модена е един от най-големите волейболни клубове в света. Спечели 3 трофея през 2016 година - титла, Купа и Суперкупа на Италия. Във витрината си има общо 12 титли на Италия, 12 Купи на Италия, 3 Суперкупи, 4 пъти печели Купата на европейските шампиони (Шампионска лига), 3 пъти турнира КНК, 1 път Суперкупата на Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови