Ники Николов: Ще се присъединя към отбора за двубоите във Варна

OFFNews 06 юни 2018 в 13:01 7744 0

Николай Николов е един от големите липсващи в националния отбор по волейбол. До скоро той лекуваше контузия в рамото, а преди заминаването на тима за Япония получи нова травма.

Волейболистът разкри пред "bgvolleyball.com" каква точно е контузията му и кога очаква да се завърне на игрището.

"Получих контузия на коремната мускулатура. Възстановяването ще ми отнеме около 10-12 дни, което автоматично означаваше, че пропускам мачовете в Япония.

Вариантът сега е турнирът във Варна. Надявам се като се присъединя към отбора, когато се завърне от Япония, нещата да са по-розови. Както беше написано някъде - лазаретът е много сериозен. Надявам се да го намаля с една бройка.

Най-лошото е, че с тази контузия не мога да тренирам абсолютно нищо. Мислех си да правя някои неща, консултирах се с физиотерапевта на отбора и кондиционния треньор, но ми казаха, че не трябва. Смятам, че ще се присъединя към отбора за турнира във Варна.", каза Николов.

България е домакин на мачовете от група 16 на Лигата на нациите между 15 и 17 юни във Варна. В "Двореца на Културата и Спорта" националите ще се изправят срещу Бразилия, Франция и Канада.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови