МС извади Ясен Тодоров от новия антикорупционен орган

OFFNews Последна промяна на 24 юни 2015 в 14:53 2489 4

Ясен Тодоров - член на Висшият съдебен съвет (ВСС) няма да бъде включен в Националния съвет по антикорупционни политики. Вместо него в новия антикорупционен орган влиза главният инспектор на Инспектората към ВСС Теодора Точкова.

Припомняме, че Тодоров е представител на Етичната комисия на ВСС и именно по нейно предложение съветът реши той да представлява кадровия орган в Националния съвет по антикорупционни политики. 

Зам.- министри на икономиката и на финансите, заместник на правосъдния министър, представител на Инспектората към Министерския съвет, представител на политическия кабинет на вътрешния министър Румяна Бъчварова, както и някои от нейните заместници ще участват в състава на националния съвет. 

Националният съвет по антикорупционни политики е междуведомствен орган със съвещателни, координационни и контролни функции по разработването и изпълнението на политиките в областта на превенцията и противодействието на корупцията. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.06 2015 в 10:08

Кеф, голям. На Тодоров честито.

24.06 2015 в 18:08

Това лице излъчва честност, почтеност, принципност, професионализъм! Ха-ха-ха... Вярвате ли ми? Абе, тия гуши как ги заформят в тая прокуратура? Мнооого лапат.

24.06 2015 в 16:39

Изборът на този представител на прокуратурата е гавра с нацията.Смеят ни се нагло и ни казват промени ли,гледайте си работата.Безкрайна наглост.

24.06 2015 в 15:12

Бавно но сигурно чистят боклука ! Тоя нещастник на снимката, не е нещо по различно !