„Конвой-Уорлд“ АД инвестира в Soft1 ERP Series 5 за своята дигитална трансформация

OFFNews Последна промяна на 20 януари 2021 в 11:30 1806 0

„Конвой-Уорлд“, водещ производител и търговска фирма за продукти за бита и ексклузивен представител за България на редица утвърдени търговски марки на европейски производители, избра цялостното ERP решение на SoftOnе (част от Olympia Group), за да подобри своите бизнес операции и да започне дигиталната си трансформация.

Със своята отличителна функционалност и интуитивен потребителски интерфейс, решението Soft1 Series 5 помага на „Конвой-Уорлд“ да свърже всичките си финансови, производствени и търговски процеси в една платформа за бизнес трансформация.

Soft1 ERP Series 5 позволява на „Конвой-Уорлд“ да реализира текуща оптимизация на ресурсите чрез персонализирана подсистема за тяхното прогнозиране и планиране. Освен това системата осигурява напълно безпроблемен и точен трансфер на данни между отделите, онлайн проследяване на поръчки и инвентаризации на продукти, както и управлявана от KPI оценка на човешките ресурси.

С помощта на облачна технология от следващо поколение, Soft1 Series 5 дава възможност за достъп от всяко интелигентно устройство, по всяко време и от всяко място. По този начин тя позволява на висшия мениджмънт на „Конвой-Уорлд“ да изпълнява ефективно всички ежедневни задачи, без ограничения или нужда от системи на трети страни, което води до по-бърз, по-интелигентен и по-ефективен от гледна точка на разходите оперативен модел.

Soft1 ERP Series 5 освобождава „Конвой-Уорлд“ от големи инвестиции и отнемащи време задачи по поддръжката, като по този начин допринася за значителното намаляване на необходимата ИТ инфраструктура и оперативните разходи.

„Решението за въвеждане на продукта Soft1 е взето на база на сериозно проучване за възможните системи. „Конвой-Уорлд“ изразява високата си оценка от проекта по внедряване и поддръжка на Soft1, реализиран чрез изключително професионалното отношение от страна на екипа на SoftOne Technologies.“, споделя Петя Ковачева, заместник генерален директор на „Конвой-Уорлд“.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., член на Olympia Group, лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса. Компанията оперира в Гърция, Кипър, България и Румъния и се радва на голям успех – клиентска база от над 40 000 компании, както и мрежа от над 500 специализирани партньори. Използвайки дългогодишния си опит, съвременни технологии и цялостно разбиране за пазара, SoftOne България разработва модерни продукти, облачни услуги и Enterprise Mobility решения и така помага на клиентите си да променят начина си на работа. За повече информация посетете https://www.softone.bg/

За Olympia Group: Olympia Group, основана от Панос Германос, представлява международна инвестиционна група със силно присъствие в 11 държави. Осемте компании в групата са лидери в различни бизнес направления, сред които са търговия на дребно, производство, телекомуникации, предоставяне на технологични продукти, бизнес и товарен софтуер www.groupolympia.com 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови