Твоите подаръци – изплетени с прежда Ализе

OFFNews 08 декември 2021 в 13:48 2786 0

Пухкав сняг, шейни, горящи камини, отрупани трапези – зимата е прекрасен уютен сезон, с празници и много подаръци. През този прекрасен бял сезон, температурите често падат под 10 градуса, а от гардероба излизат на бял свят плетени пуловери, шапки, ръкавици и шалове. Ако са изплетени лично, то те са топлещ спомен, който носи посланието: „Аз се грижа за теб.“

Всеки иска да обгрижва и покаже обичта си към най-близките си. Да отделим време и да потърсим красивото бижу, за което си мечтае любимата жена, мечтаният инструмент за съпруга, колата с дистанционно за момченцето и русокосата Барби за дъщеричката, показва нашата обич и желание близките да са щастливи.

Нашето предложение е мека прежда Ализе в колекция от цветове за ръчно изплетени пуловери, шалове, шапки и дори чорапи, с които да кажете: „Мисля за теб!“

Излязла на пазара през 1984 г., турската марка Ализе (ALIZE) произвежда висококачествени прежди за ръчно плетиво съобразно стандарт OEKO-TEX®. Стандартът, създаден и разработен в 18 независими института в Европа и Япония, гарантира текстилни изделия, без вредни вещества, за възможно най-висока безопасност за човек и околна среда.

Прежди Ализе предлагат възможността сами да изплетем с висококачествена прежда Ализе подаръците си, уверени, че те ще са топла и нежна прегръдка за всяка чувствителна кожа. Висококачествените прежди Ализе за ръчно плетиво, като Lanagold, Cashmira, Angora са популярни сред плетачите на Балканите.

Прежди Ализе предлагат варианти и за подходящите дрехи за сезон пролет-лято като леки прежди от памук, мерсеризиран памук, микрофибър акрил или смес от микрофибър с еластан. Кое ще изберете е ваш избор и определено няма да сгрешите.

Изключително разнообразни като състав и цветове, прежди АЛИЗЕ дават простор на фантазията на всеки със сръчни ръце. Доброто качество на Ализе се гарантира от техниките на плетене за своите патентовани прежди за плетене с пръсти.

Онлайн магазина Pleta.bg предлага голямо разнообразие от прежди Ализе с които да изплетете топлина за най-близките. Дали ще изберете кашмир, мохер, акрилни, памучни, вискозни, полиестерни, или модерните омбре прежди, е въпрос на вкус.

Богато разнообразие има и сред цветовете – от класическото бяло, кафяво, черно, червено и зелено до сладкорозово, небесно синьо и меланж от различни цветове.

А ако се колебаете, винаги съществува опцията да закупите ваучер, с който да подарите възможност другият сам да си изплете най-доброто с качествените прежди Ализе.

Подарявайки дреха или аксесоар, изплетен с прежди Ализе, подарявате цветна, мека, топла и нежна грижа на обичаните хора.

Повече за видовете преждите може да откриете на онлайн магазин за прежди Pleta.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови