Предстои първото сватбеното изложение на Тhe Big Bang vol. 1 Wedding day

OFFNews 08 ноември 2019 в 10:00 2398 0

Представяте си безупречна сватба, но различна, с иновативен и свеж облик, деликатни и нежни детайли?! Тhe Big Bang vol. 1 Wedding day знаят как да ви я подсигурят. Затова ви канят на Сватбеното им изложение на 9 ноември, събота, от 11:00 до 18:00 ч., в Holiday Inn Sofia. Вход: свободен.

По случай откриването си, Сватбена агенция The Big Bang, чийто основен акцент е иновацията и креативността в декорациите при организиране на вашия специален ден, ще ви покаже личния си стил и вариации на различни декори, цветови гами и мотиви. А за да е още по-празнично, една от вас, дами и бъдещи булки, ще спечели специален комплимент от тях – ваучер, на стойност 500 лв., който можете да използвате за всички услуги на агенцията!

В допълнение, с вас ще се срещнат фотограф, видеооператор, гримьор, дизайнер на сватбени рокли, сладкар и DJ. Ще можете да зададете всичките си въпроси, да разгледате едни от най-привлекателните рокли, да пробвате желан от вас грим, да поговорите с фотограф, относно идеите ви за фотосесия, да видите нашите предложения за изящни и вкусни торти, както и да си направите снимки на изключително интересно „Фото огледало“. Медийните партньори на изложението – списание „9 месеца“, са подготвили подаръци за всеки посетител.

Елате на 9 ноември, в Holiday Inn Sofia, споделете вижданията си, доразвийте ги с хората от сватбения бранш, научете повече за организацията на най-прекрасния ден, независимо дали той предстои скоро или го планирате напред във времето, насладете се на вниманието на домакините и оставете техническото изпълнение на Тhe Big Bang vol. 1 Wedding day.
За повече информация: https://www.facebook.com/events/457487531543162/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови