Quantcast

„Златните момичета“ благодариха за грижите на Бойко Борисов

OFFNews Последна промяна на 21 септември 2016 в 15:36 9614 4

Снимка fbgr.org

"Златните момичета" са се срещнали с премиера Борисов по тяхно желание, за да му благодарят "за подкрепата, грижите и отношението към тях от създаването на отбора до края на спортната им кариера", става ясно от изпълнено с удивителни знаци прессъобщение на Българската федерация по художествена гимнастика.

"Срещата премина в приятен разговор, момичетата разказваха на премиера случки от кариерата си, а той ги запозна с неща от неговото напрегнато ежедневие." - информира ни надлежно пресслужбата на БФХГ.

Цитирани са прочувствените слова на Илиана Раева: "Г-н Борисов, Вие пръв през 2010 г. протегнахте ръка на художествената гимнастика за организирането на първата Световна купа в София, което беше трамплинът към нашите големи постижения! Вие лично открихте първата Световна купа, с което засвидетелствахте отношението на държавата към красивия ни спорт!"

"Вие пръв ни поздравихте по телефона още в залата при спечелването на първата ни световна титла в Монтпелие (вероятно става дума за Монпелие - б.р.) през 2011 г." - заявила от своя страна Цветелина Найденова.

Цитирано е и посланието на Християна Тодорова: "Г-н Премиер, Вие изразихте своята подкрепа към нас в най-тежкото ни изпитание преди Олимпийските игри и ни поздравихте за героизма и за спечеления бронзов медал на Олимпийските игри в Рио. Благодарим Ви за предложението да ни бъдат дадени пълните приеми (вероятно става дума за премии - б.р.) за спечеления медал. През цялото време на тези 7 години, нашата подготовка беше напълно обезпечена от държавата! За нас това означава много и ние винаги ще помним Вашата подкрепа! Носим Ви специални подаръци от Рио - възпоменателен медал от Олимпийските игри и бразилски сувенир, който да Ви пази, да Ви носи здраве, сили и успех!"

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25215

2

Лопе де Вега

21.09 2016 в 16:32

Момичетата ни са страхотни! Чисто злато! Дано имат още много успехи! Ама кой им е писал тази ода? Не можеше ли по-скромно, че така идва малко мазно, да не кажа неприлично? Момичета, а бойко благодари ли ви за труда и за гордостта, която ни носите?

Поздрав!

13898

1

кикимора

21.09 2016 в 15:54

А оня дебелия подукоросник отзад що прави?
Кой друг министър изкара три седмици на държавен тумбак в Рио да лови мухите?