Всичко за рали Дакар 2016 в Авто OFFNews

Авто OFFnews 04 януари 2016 в 13:23 3539 1

Снимка A.S.O. / dakar.com

Най-новият член от семейството на ОФФ Медия - АВТО OFFNews (auto.offnews.bg) ще следи за вас най-важното и интересното от рали Дакар 2016. Най-голямата оф-роуд надпревара и най-голямото състезание в света на моторните спортове въобще започва днес (след като вчерашният първи етап бе отменен), а на старта застават близо 350 машини от всички класове и от цял свят, като ще се изправят пред 9000-километрово трасе в Аржентина и Боливия.

Информацията, свързана с рали Дакар 2016 ще бъде представена от доказани специалисти - главният редактор на списание OFF-road.BG Христомир Николов и неговият екип, които следят легендарната надпревара вече над десетилетие. Очаквайте своевременни репортажи, класиране, снимки и видео от пустинния маратон.

Вижте кои са основните играчи при мотоциклети, ATV-четириколки, автомобили и камиони, както и какво се случи на пролога на рали Дакар 2016 и защо отмениха първия етап на надпреварата. Следете рали Дакар в секицята МОТОСПОРТ на АВТО OFFNews.

Разбира се, освен информация за "Дакар" на auto.offnews.bg ще може да откриете още стотици материали от света както на оф-роудa, така и от всичко свързано с автомобилната и мотоциклетната тематика.

На надпреварата в Латинска Америка, разбира се, е посветена и специална тема в OFFRoad-Bulgaria.com - "Рали Дакар 2016: Аржентина, Боливия". Допълнителни подробности, снимки и различни мнения можете да намерите там.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови