Владо Николов се отказа от националния отбор

OFFNews Последна промяна на 09 януари 2016 в 09:28 5295 0

Владо Николов обяви отказването си от националния отбор по волейбол след края на олимпийската квалификация в Берлин. България загуби шанс за участие на олимпиадата тази година след снощната загуба от Франция с 0:3. 

"Към този момент, с наличието на пет важни контузени състезатели, това бе реалното изражение на възможностите ни. Да се говори за желание и липса на такова, е недопустимо. Това с извинение, са пълни глупости. Няма как човек, който се бори да сбъдне мечтата си, да няма желание. Въпросът на мотивацията не стои на дневен ред.", заяви Николов, цитиран от "Гонг". 

"Искам да благодаря на Пламен Константинов, че ми даде възможност и шанс да се боря за сбъдването на мечтата ми. Оттук-нататък Пламен трябва да се бори за следващите Олимпийски игри, където мое участие е дори извън рамките на фантазията. Бъдещето на отбора е Цветан Соколов, Николай Учиков, Жани Желязков. Имаме невероятни централни блокировачи, имаме невероятни изпълнители и на поста посрещач, така че не бих се притеснил за непосредственото бъдеще на националния отбор," допълни Николов.

Най-важното
Всички новини