Цветан Василев към феновете: Не е далече времето, когато ще бъда полезен на "Ботев"

Ивайло Анев 05 август 2014 в 14:02 3759 1

Цветан Василев

Собственикът на Ботев (Пловдив) и мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев публикува обръщение към привържениците на "жълто-черните" на официалния си сайт, с което ги окуражава и им благодари за подкрепата в трудното начало на новия сезон.

След затварянето на КТБ бюджетът на "канарите" бе свит и това доведе до раздяла с повечето скъпоплатени чуждестранни футболисти, както и с някои български играчи от титулярния състав.

Ето обръщението на банкера:

Скъпи привърженици на ФК "Ботев Пловдив",

Поздравявам ви с представянето на "Ботев" в настоящото първенство в "А" група, което е повече от достойно. Това за пореден път доказва, че когато отбор и фенове са едно цяло, успехите са налице.

Обръщам се към вас с огромно уважение и преклонение пред верността ви към "Ботев Пловдив". Гордея се, че в тези тежки времена вие не унивате и продължавате да оказвате вашата безрезервна подкрепа. Благодарен съм, че цените това, което успяхме заедно да постигнем.

Убеден съм, че опитите на криминално-политически кръгове да унищожат това, което изграждаме, няма да успеят. Тези, които ме познават, би следвало да знаят, че моите корени са здрави, а принципите ми – устойчиви. По света се уважават хората, които създават, а не които рушат. Дълбоко вярвам, че истината е на наша страна!

Аз ще продължа да се боря заедно с моите колеги за това! Смятам, че не е далече времето, в което ще мога да бъда полезен на любимия БОТЕВ.

Благодаря ви!

Цветан Василев

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Можеше ли да спасим убитата Силвия?