Роналдо си купи Bugatti Veyron след победата на Евро 2016

OFFNews 15 юли 2016 в 14:19 8517 0

Португалската звезда Кристиано Роналдо най-накрая изпълни мечтата си да стане европейски шампион с националния отбор на страната си в четвъртото си участие на първенството на Стария континент.

Както се досещате, токова постижение трябва да бъде отпразнувано със стил, а когато банковата ви сметка е с толкова нули, колкото тази на футболиста, то неминуемо това означава някоя скъпа покупка. Нападателят на Реал Мадрид и сега има доста приличен гараж с комбинация от суперколи и лукс, включително Ferrari F430, Rolls-Royce Phantom, Lamborghini Aventador, Maserati GranCabrio и Bentley Continental GTC. 

Новата придобивка на португалския капитан обаче засенчва всичко останало. Роналдо се е сдобил с черно Bugatti Veyron, за което се похвали в Instagram. Автомобилът може и да не е последният модел на френската марка, но е един от само 450-те произведени и развива 407 км/ч, затова португалецът най-вероятно е платил поне 1,5 млн. долара. Преди време Роналдо се надбягваше именно с такава кола в реклама на "Найк".


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!