Ракетата оцеля в Шанхай

OFFNEWS 20 септември 2016 в 22:29 5756 1

Най-голямата звезда в снукъра Рони О'Съливан беше пред сензационно отпадане още в първия кръг на турнира в Шанхай. Това б първа изява на Ракетата за сезона.

40-годишният англичанин изоставаше с 1:4 срещу китаеца Уенбо Лян, но се взе в ръце, спечели четири последователни фрейма и обърна резултата до 5:4, което го класира на 1/8-финал. Там негов съперник ще бъде сънародника му Майкъл Холт, който детронира действащия шампион Кайрън Уилсън с 5:2 фрейма.

"Да изоставаш с 1:4 не е идеалната ситуация, но успях да се измъкна от нея. Липсата на практика си пролича. Ако искам да съм отново равен с най-добрите, ще трябва да играя повече. Смятам, че имам поне още 4-5 години пред себе си в кариерата", коментира Ракетата.

Място сред 1/8-финалистите намери и Марк Селби, който победи местния играч Сиджун Юан с 5:1 фрейма.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

21.09 2016 в 07:50

Навреме се събуди и показа кой е. Няколко почти невъзможни удара и няколко досадни грешки на Лян = 5 : 4! Много важна за самочувствието на О'Съливан победа. След почти пет месеца отсъствие от състезани.

Не знам кой е написал този материал, но нека не повтаря глупостите на дърдоркото коментатор. Името на китаеца е Лян Венбо. Невъзпитано е да обръщаме наопаки имената на хората, нали! Някой нарича ли Дин с името Чжунхуй Дин?

Поздрав!