Мик Джагър бил виновен за срамната загуба на Бразилия

OFFNews 10 юли 2014 в 21:30 8111 8

Мик Джагър бе обявен за загубата на Бразилия от Германия. Фронтменът на "Ролинг стоунс" бе подложен на яростна критика от страна на фенове на бразилския национален отбор и бе набеден за проклятие на тима на латиноамериканската държава, пише сайтът Werock.

Телевизия в Бразилия смята, че вокалистът на "Ролинг стоунс" Мик Джагър е виновен за загубата тежката загуба на Бъразилия, защото от Световното първенство през 2010 г. досега той е изразявал публично подкрепа за даден отбор шест поредни пъти и, без изключение, тези отбори са губели срещите си.

Преди мачовете на Бразилия с Чили и Колумбия, бразилски фенове дори са носели маски с лика на Джагър, обличайки се с цветовете на противниците на родината си. А каръшката серия на музиканта изглежда така:

През 2010 г. в Южна Африка Мик Джагър присъства на стадиона на загубата на родната му Англия от Германия с 1:4. След това придружава Бил Клинтън на мача на САЩ с Гана, който американците губят с 1:2. На четвъртфинала Бразилия - Холандия е с тениска на "Селесао" и бразилците губят с 1:2. На настоящото Световно Джагър пожела късмет в "Туитър" на Англия преди срещата с Италия и островитяните загубиха с 1:2.

На концерт на "Ролинг стоунс" в Лисабон, певецът каза от сцената, че Португалия ще спечели турнира, а отборът така и не мина предварителните кръгове. По-късно в Рим Джагър предрече, че италианците ще спечелят жизненоважния за тях мач с Уругвай, който те загубиха и също не достигнаха до елиминационните кръгове.

И накрая - на трагичния полуфинал, макар музикантът да е бил облечен неутрално, той е бил придружен от 15-годишния си син Лукас, чиято майка е бразилският модел Лусиана Гиминес. На тази среща бразилски фенове също са носели маски на Джагър, облечени с екипи на Германия, но явно реалното присъствие не певеца се е оказало по-силно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews