Мач във фокус: Саутхямптън - Ливърпул

OFFNEWS 18 ноември 2016 в 17:40 4439 0

Лидерът в Премиър лийг Ливърпул гостува на Саутхямптън в събота, 19 ноември, от 17 ч. в среща от 11-ия кръг. "Червените" ще се опитат да задържат позицията си на върха в класирането, която се крепи на една точка пред преследвача Челси.

Големият проблем за мениджъра на домакините Клод Пюел преди този мач са множеството контузии - цели четирима основни футболисти трябва да минат фитнес-тестове сутринта преди мача.

Както обяви самият той, "светците" няма да се затворят с две прибрани близо една до друга линии с цел да разбиват творческия порив на лидерите в лигата, а напротив - смятат да подходят смело и да атакуват.

Точно в този момент срещу Ливърпул (които играят най-добрия си футбол от поне 2 години насам) това изглежда самоубийствено, още повече, че в състава се завръща Роберто Фирмино, който ще оформи атомното предно трио заедно с Даниел Стъридж и Садио Мане.

Единственият по-сериозен проблем пред мениджъра Юрген Клоп е, че Филипе Коутиньо е с разтежение и за него ще се преценява в последния момент. Иначе скоростта и вариативността в атаката на "червените" най-вероятно ще реши мача в тяхна полза.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови