Лудогорец излиза срещу ПСЖ в първи домакински мач от ШЛ

OFFNews 28 септември 2016 в 08:48 5137 1

Българският шампион Лудогорец тази вечер ще се изправи срещу френския първенец ПСЖ в първия си домакински мач от Шампионска лига за сезона.

Разградчани посрещат парижани от 21.45 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в София.

Лудогорец временно е втори в класирането в група А след мачовете от първия кръг. Българският тим направи 1:1 с Базел, а ПСЖ и Арсенал завършиха при същия резултат.

Тимът, воден от треньора Георги Дерменджиев, ще се опита да се възползва от колебанията, които показва ПСЖ. Френският съсперник на Лудогорец загуби от Тулуза с 0:2 в последния си мач от Лига 1, пише "Гонг".

Точно това си пожела и Дерменджиев: „Не знам как ще прозвучи – не ни плаши нищо, но излизаме с респект към съперника. ПСЖ още търси себе си и стила на треньора. Но в крайна сметка това е един много силен тим“.

„Отборът ни вече е придобил рутина. Футболистите вече показват възможностите си“, каза още Георги Дерменджиев.

В лагера на Пари Сен Жермен също са наясно, че всяко подценяване ще бъде наказано в България. Треньорът Унай Емери сподели, че Лудогорец е заслужим мястото си в най-престижния европейски клубен турнир.

„Те спечелиха точка от първия си мач. На терена ще се види кой е по-големият отбор. Нашата мотивация не е малка. Ще се борим за трите точки“, категоричен бе Емери.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови