"Левски" загрява с "Марек" за финала

Ивайло Анев 26 май 2015 в 10:01 2333 0

Снимка Булфото/Николай Варадинов

„Левски“ приема „Марек“ днес от 20 часа на стадион „Георги Аспарухов“ в мач от последния кръг на първенството.

„Сините“ ще спечелят първото място във втората шестица независимо от резултата тази вечер.

Мислите на всички в отбора са насочени към финала за Купата на България срещу Черно море, който ще се играе в събота на бургаския стадион "Лазур". Мачът тази вечер се явява генерална репетиция за двубоя, осмислящ целия сезон на „Левски“.

Това е и причината старши-треньорът Стойчо Стоев да даде почивка на повечето титуляри, на които ще разчита в битката за трофея.

Специалистът ще иска да предпази титулярите си от контузии и тази вечер срещу дупничани ще излезе експериментален състав.

Възможно е на терена дори да се появят юношите Деян Иванов и Георги Янев, за които днешният мач ще е дебютен в мъжкия отбор.

Очаква се обаче един от титулярните централни защитници Борислав Стойчев или Аймен Белаид да излезе на терена.
Като бекове най-вероятно ще действат Мики Орачев и Александър Александров. В халфовата линия ще действат Стефан Велев и близнаците Борислав и Радослав Цоневи. По крилата се очаква да са юношите Владислав Мисяк и Божидар Краев. Атаката ще бъде водена от нападателя на дублиращия тим Илия Димитров.

Марек пък ще се опита да не губи с голям резултат визитата си на „Герена".

По-големият проблем на дупничани е дали ще успеят да се сдобият с лиценз за „Б“ група. Днес те ще внесат документи и ще обжалват решението на Лицензионната комисия към БФС да не им даде такъв.

Треньорът Тенчо Тенев ще може да използва Милен Лахчев, който изтърпя наказанието си от една среща.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови