Левски и Лудогорец не се победиха, столичани остават лидери

OFFNews 18 октомври 2015 в 21:56 2178 0

Отборите на Левски и Лудогорец не се победиха в тазседмичното дерби на "А" група, като сините продължават да са лидери в родния футболен елит. Двата отбора завършиха при резултат 1:1.

Отборът на Литекс е с еднакъв точков актив със "сините" и имаше възможност да застане на чело на таблицата, но по-добрата голова разлика на Левски е причина столичани да останат начело на "А" група.

Двубоят представи някои добри моменти за феновете и на двата тима, като превес във втората част взеха острите атаки и по-грубите нарушения.

Първият гол в мача отбележи Живко Миланов, който направи опит за центриране, превърнал се в гол. В тази ситуация младокът Божидар Краев се опита да вкара при центрирането на Миланов, но не докосна топката. Това движение бе достатъчно да залъже стража на Лудогорец и да остави топката да влезе.

Вторият гол падна през второто полувреме за Лудогорец. В головата ситуация за зелените отново бе замесен Краев, който извърши грубо нарушение на границата на наказателното поле и даде възможност Кешеру да отбележи красивото попадение от пряк свободен удар. 

До края на полувремето имаше възможности и за двата тима, като най-големият пропуск бе този на Лудогорец - Вандерсон остана сам срещу вратаря на Левски, успя да го залъже, но изкара в аут.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови