Кубрат и Тервел Пулеви откриват боксова школа в София

OFFNews 22 септември 2015 в 16:25 9272 2

Кубрат (вдясно) и Тервел Пулеви.

Братя Пулеви обявиха намеренията си да открият своя собствена боксова академия в столицата, съобщиха от bTV.

Желанието им е да тренират както деца, така и възрастни, а капацитетът на мястото ще е от стотици места. Треньорът на Тервел Пулев - Боби Бояджиев, и екип от помощници ще се грижат за подготовката на записалите се в школата. Пулеви също ще водят някои специални тренировки.

Групите ще бъдат с до 20 деца при график на заниманията, който гарантира ефективност.

“Идеята ни беше да направим академия, в която да се развиват новите боксови таланти на България. Да можем да предадем опита си на следващите поколения, за да продължат това, което ние сме започнали. В същото време академията ни ще бъде отворена за всички деца и младежи, които искат да се занимават с бокс в свободното си време, дори да не искат да градят кариера. Това е спорт, който изгражда характер, дисциплина и е хубаво в днешно време младите да бъдат насочвани към това”, коментират братята.

Боксова Академия "Пулеви" открива врати още този месец, но официално ще бъде открита към края на октомври, след като Кобрата ще се завърне на ринга по повод 35-ата годишнина на "Зауерланд” в Карлсруе

Кубрат Пулев заминава за Германия утре, 23 септември, за да започне подготовката си за мача.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Какво пречи на българското кино? С директора на Национален филмов център Петър Тодоров разговаря Искра Ангелова (подкаст)